Çift monitörün avantajları nelerdir?

Katılım
20 Mart 2018
Mesajlar
10
2 monitör alacağım. Bir tanesi 165Hz 1440 2K çözünürlük, diğeri 240Hz 1080 çözünürlükte olacak. FPS oyunları oynayacağım zaman 240Hz 1080 cözünürlüğe sahip monitoru kullanacağım. RPG oyunları oynayacağım zaman 2K çözünürlükte 165Hz monitörü kullanacağım. 2 tane Nvidia 1080Ti 11GB ekran kartım var. Yayin yaptığım esnasında bu monitörler arasındaki fark bana ne gibi avantaj ve dezavantaj sağlar? Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Yorumları, bağışları daha rahat okursunuz, arkaplandaki müziği alt-tab yapmadan kontrol edebilirsiniz. Bunlar aklıma gelen avantajları. Dezavantajı ne olur bilmiyorum, 1080Ti'a 2 monitör bağlayıp test etme gibi bir fantezim ol(a)madı henüz.
 
Dezavantajı yok aksine artısı var çift bilgisayarlı yayınların. Oyunun daha akıcı FPS düşüşleri yaşadan uzun yayınlar yapabilirsin. Discord, Twitch Dashboard, OBS gibi programları yan ekranda rahat kontrol etmeni sağlar ayrıca müziklerini yönetirsin gibi gibi artısı var. Güle güle kullanın. 🙂
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı