Çiğ köfte lokantalardaki gibi nasıl yapılır?

LifeOraa

Centipat
Çiğ köfte nasıl yapılır? Az çok biliyorum ama ailemin tarifiyle yapınca çok da güzel bir şey olmuyor açıkçası. Bildiğiniz bir tarif varsa denemek isterim tabii ki.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kanka farklı bir tarif deneyeyim dedim güzel olmadı ama başka boş bir zamanımda deneyeceğim bilgidin tez yazar gibi çiğ köfte anlatmışsın bravo yani denediğimde ve güzel olursa çözüm olarak işaretlerim.

Emin ol ki denediğin tarifleri şimdiye kadar mutlaka denemişimdir hiçbiri bu kadar iyi olmadı mutlaka denemelisin bence okuldaki matematik hocam bile çevirip ne zaman yapacağımı soruyor umarım beğenirsin

Emin ol ki denediğin tarifleri şimdiye kadar mutlaka denemişimdir hiçbiri bu kadar iyi olmadı mutlaka denemelisin bence okuldaki matematik hocam bile çevirip ne zaman yapacağımı soruyor umarım beğenirsin
kanka Instagramdan beni eklersen iyi olur yaparken detaylı yardım alırım beceremezswm çöpe gitmesin o kada şey İg: ahmetenesn

kanka Instagramdan beni eklersen iyi olur yaparken detaylı yardım alırım beceremezswm çöpe gitmesin o kada şey İg: ahmetenesn
İnstagramı fazla aktif kullanmıyorum malesef yardım istediğinde beni etiketleyebilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım zaten dediklerimi harfiyen uygularsan yardıma bile ihtiyacın kalmaz ayrıca ramazan bayramınız da mübarek olsun sağlıcakla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…