cLaww
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Veritabanı Programcılığı
Odamda kullanmak üzere, Bass'ları ciğer titretecek düzeyde bir ses sistemi arıyorum. Aklımda şu anlık Logitech Z906 var, alınır mı? Bass'ları nasıldır bilmiyorum. Şu an halihazırda mikado-MD856 5+1 ses sistemi kullanıyorum, ses seviyeleri yetmemeye başladı daha doğrusu Bass'ları da güzel olmasına rağmen beni tatmin etmiyor.
Bassları derin derin hissedebileceğim diğer odalardan da duyulucak bir ses sistemine ihtiyacım var. İnternette şu an güncel olarak bulduğum Z906 ses sistemi fiyatları 15.000TL ortalama. Bütçem de o civarlarda olabilir. Önerilerinizi sebepleriyle birlikte bekliyorum. Benim gibi yüksek ses ve bass hastası üyeler varsa kullanıp deneyimleyen.
Bassları derin derin hissedebileceğim diğer odalardan da duyulucak bir ses sistemine ihtiyacım var. İnternette şu an güncel olarak bulduğum Z906 ses sistemi fiyatları 15.000TL ortalama. Bütçem de o civarlarda olabilir. Önerilerinizi sebepleriyle birlikte bekliyorum. Benim gibi yüksek ses ve bass hastası üyeler varsa kullanıp deneyimleyen.