Ciğer titretecek ses sistemi önerisi

cLaww

Kilopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Veritabanı Programcılığı
Odamda kullanmak üzere, Bass'ları ciğer titretecek düzeyde bir ses sistemi arıyorum. Aklımda şu anlık Logitech Z906 var, alınır mı? Bass'ları nasıldır bilmiyorum. Şu an halihazırda mikado-MD856 5+1 ses sistemi kullanıyorum, ses seviyeleri yetmemeye başladı daha doğrusu Bass'ları da güzel olmasına rağmen beni tatmin etmiyor.

Bassları derin derin hissedebileceğim diğer odalardan da duyulucak bir ses sistemine ihtiyacım var. İnternette şu an güncel olarak bulduğum Z906 ses sistemi fiyatları 15.000TL ortalama. Bütçem de o civarlarda olabilir. Önerilerinizi sebepleriyle birlikte bekliyorum. Benim gibi yüksek ses ve bass hastası üyeler varsa kullanıp deneyimleyen.

Odamda kullanmak üzere, Bass'ları ciğer titretecek düzeyde bir ses sistemi arıyorum. Aklımda şu anlık Logitech Z906 var, alınır mı? Bass'ları nasıldır bilmiyorum. Şu an halihazırda mikado-MD856 5+1 ses sistemi kullanıyorum, ses seviyeleri yetmemeye başladı daha doğrusu Bass'ları da güzel olmasına rağmen beni tatmin etmiyor.

Bassları derin derin hissedebileceğim diğer odalardan da duyulucak bir ses sistemine ihtiyacım var. İnternette şu an güncel olarak bulduğum Z906 ses sistemi fiyatları 15.000TL ortalama. Bütçem de o civarlarda olabilir. Önerilerinizi sebepleriyle birlikte bekliyorum. Benim gibi yüksek ses ve bass hastası üyeler varsa kullanıp deneyimleyen.
Buyur hocam z906 videolarım kulaklık ile dinle tavsiye senin :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Buyur hocam Z906 videolarım kulaklık ile dinle tavsiye senin :D

Hocam ses seviyesi % kaçta acaba, düşündüğümden de efsaneymiş.

Videolarda ses seviyesi %55 bass seviyesi %50. Küçüklüğümden beri hayalimdi z906. Arkadaşlarla mediamarktte girince direk buna bakardık ürün açıksa bağlanmaya çalışalım diye :D. Ama hiç canlı dinleyememiştim, ve fiyatı 2800 liraydı ozamanlar. Hayal olarak kaldı ve 5-6 ay oldu alalı iyiki almışım dedirtti kendine.

Bizim ev 4 katlı aile apartmanı biz zemin kattayız direk. Kendi halimde taklıyorum ben genelde %40 ses seviyelerinde. En üst kattan babam arıyor oturduğum koltuk titriyor diye sen düşün ürünü.

Son düzenleme:
Videolarda ses seviyesi %55 bass seviyesi %50. küçüklüğümden beri hayalimdi Z906. arkadaşlarla MediaMarkt'te girince direk buna bakardık ürün açıksa bağlanmaya çalışalım diye :D. Ama hiç canlı dinleyememiştim, ve fiyatı 2800 liraydı o zamanlar. Hayal olarak kaldı ve 5-6 ay oldu alalı iyi ki almışım dedirtti kendine.

Bizim ev 4 katlı aile apartmanı biz zemin kattayız direk. Kendi halimde taklıyorum ben genelde %40 ses seviyelerinde. En üst kattan babam arıyor oturduğum koltuk titriyor diye sen düşün ürünü.

Vallahi hocam ne yalan söyleyeyim, ne zaman AVM'ye gitsem ben de özellikle MediaMarkt'ta Z906 görmeye gidiyorum hiçbir zaman da dediğiniz gibi açık haline denk gelemedim. Bağlanmak da skntı değil, canlı performansını duysam yeterdi aslında diye hep ümitleniyordum da nasip olmuyordu. Şu an 20.000TL bantlarında ama fiyatını çok net hak eden ürünlerden birisi ki Logitech'in önceden S220 2+1 ses sistemini kullanıyordum o bile küçük odamda ister istemez memnun ediyordu derken ürün bozulmuştu birdenbire. Daha sonrasında Mikado'nun 5+1 ses sistemine geçiş yaptım gayet tatmin ediyordu o da bizim fakirhaneyi :D ama hep gözüm Z906'daydı çok merak ediyordum o küçücük kabindeki bass performansı nasıl diye videolarınız çok tatmin etti ve söyledikleriniz çok heyecan verdi %40 seviyelerinde 4. katı titretmesi çok güzel bir duygu. Zevkini hazzını bilmeyen anlamaz ne demek istediğimi. Teşekkür ediyorum videolar için inşallah bir gün ben de o Z906'ya kavuşacağım.

Ekstra bir sorum da %100 ses seviyelerinde hiçbirkaç saniye de olsa deneme fırsatınız oldu mu? Full sesteyken nasıl bir performansı var, ses kaydı bass bozulması oluyor mu?

Vallahi hocam ne yalan söyleyeyim, ne zaman AVM'ye gitsem ben de özellikle MediaMarkt'ta Z906 görmeye gidiyorum hiçbir zaman da dediğiniz gibi açık haline denk gelemedim. Bağlanmak da skntı değil, canlı performansını duysam yeterdi aslında diye hep ümitleniyordum da nasip olmuyordu. Şu an 20.000TL bantlarında ama fiyatını çok net hak eden ürünlerden birisi ki Logitech'in önceden S220 2+1 ses sistemini kullanıyordum o bile küçük odamda ister istemez memnun ediyordu derken ürün bozulmuştu birdenbire. Daha sonrasında Mikado'nun 5+1 ses sistemine geçiş yaptım gayet tatmin ediyordu o da bizim fakirhaneyi :D ama hep gözüm Z906'daydı çok merak ediyordum o küçücük kabindeki bass performansı nasıl diye videolarınız çok tatmin etti ve söyledikleriniz çok heyecan verdi %40 seviyelerinde 4. katı titretmesi çok güzel bir duygu. Zevkini hazzını bilmeyen anlamaz ne demek istediğimi. Teşekkür ediyorum videolar için inşallah bir gün ben de o Z906'ya kavuşacağım.

Ekstra bir sorum da %100 ses seviyelerinde hiçbirkaç saniye de olsa deneme fırsatınız oldu mu? Full sesteyken nasıl bir performansı var, ses kaydı bass bozulması oluyor mu?
Hocam Ekimde kuzenimin nişanı vardı kapı önünde 15dk eğlence yaptılar. Subwooferi ellemedim sadece uyduları cama çıkardım dediğim gibi birinci kat bizim. 2 sokak ilerden balkonlardan bakıyordu millet. Sesi %100 yapmıştım herhangi bi sıkıntı yok ne cızırtı ne seste kayma. Ama şu bi gerçek uydularda tweeter olsa tizler daha mükemmel olucak. Kendi takanlarda var gördüm forumlarda. %100 ses bandında 10-15dk dinledikten sonra cihaz kendi sesini birazcık kısmıştı. Bakınca %100 gözüküyor ama ses %100 değil kulağınla anlıyosun. Bende daha yeni cihaz sıkıntı olmasın diye %80 civarına aldım nişan eğlencesini öyle sonlandırdık :D

Hocam Ekimde kuzenimin nişanı vardı kapı önünde 15dk eğlence yaptılar. Subwooferi ellemedim sadece uyduları cama çıkardım dediğim gibi birinci kat bizim. 2 sokak ilerden balkonlardan bakıyordu millet. Sesi %100 yapmıştım herhangi bi sıkıntı yok ne cızırtı ne seste kayma. Ama şu bi gerçek uydularda tweeter olsa tizler daha mükemmel olucak. Kendi takanlarda var gördüm forumlarda. %100 ses bandında 10-15dk dinledikten sonra cihaz kendi sesini birazcık kısmıştı. Bakınca %100 gözüküyor ama ses %100 değil kulağınla anlıyosun. Bende daha yeni cihaz sıkıntı olmasın diye %80 civarına aldım nişan eğlencesini öyle sonlandırdık :D
Yani kendini kısmasıda normal o cihazla %100 ses seviyesinde 10-15dk dinlemek bile iyiydi. Zaten odada duramazsın, ben dışardan uzaktan telefonla yönetiyodum pcyi o sıra. %100 sesde dinlersin ama en fazla 1-2dk hocam :D zaten %50 bile tatmin edici baya. Ekstra olarak sesin kısılmasını havanın sıcaklığına bağlıyorum ekim ayında izmir sıcağında subwooferin arka kısmı baya bi ısınıyor. Yabancı forumlarda herkes aynı şeyi söylüyor. Kimisi arkasına fan takmış kimisi pasif soğutucu yapmış. Ama herhangi bir sıkıntı olmadı yazın baya bi dinledim. Şuan gram ısınmıyo. Birde akım korumalı priz aldım, pc ve z906 bağlı. Ne olur ne olmaz kısa devre veya elektrik kesintisi olursa cihaz çöp olmasın diye. Forumlarda gördüğüm kadar anakartı yanarsa direk çöp diyorlarmış.. Soracağın ne varsa sorabilirsin hocam. Bu hafta sonu ev müsait olursa senin için bi fulleyip video atmaya çalışırım

Bende jameson 2+1 vardı. Sıkılmıştım ondan senin mikadoyu alcaktım oda güzel bişeye benziyo. Alamadım sonra jamesonla idare ettim 2-3 yıl falan

Son düzenleme:
Hocam Ekim'de kuzenimin nişanı vardı kapı önünde 15dk eğlence yaptılar. Subwooferi ellemedim sadece uyduları cama çıkardım dediğim gibi birinci kat bizim. 2 sokak ilerden balkonlardan bakıyordu millet. Sesi %100 yapmıştım herhangi bir sıkıntı yok ne cızırtı ne seste kayma. Ama şu bir gerçek uydularda tweeter olsa tizler daha mükemmel olacak. Kendi takanlarda var gördüm forumlarda. %100 ses bandında 10-15dk dinledikten sonra cihaz kendi sesini birazcık kısmıştı. Bakınca %100 gözüküyor ama ses %100 değil kulağınla anlıyosun. Bende daha yeni cihaz sıkıntı olmasın diye %80 civarına aldım nişan eğlencesini öyle sonlandırdık :D

Yani kendini kısmasıda normal o cihazla %100 ses seviyesinde 10-15dk dinlemek bile iyiydi. Zaten odada duramazsın, ben dışarıdan uzaktan telefonla yönetiyordum PC'yi o sıra. %100 sesde dinlersin ama en fazla 1-2dk hocam :D zaten %50 bile tatmin edici bayağı. Ekstra olarak sesin kısılmasını havanın sıcaklığına bağlıyorum ekim ayında İzmir sıcağında subwooferin arka kısmı bayağı bir ısınıyor. Yabancı forumlarda herkes aynı şeyi söylüyor. Kimisi arkasına fan takmış kimisi pasif soğutucu yapmış. Ama herhangi bir sıkıntı olmadı yazın bayağı bir dinledim. Şu an gram ısınmıyor. Bir de akım korumalı priz aldım, PC ve Z906 bağlı. Ne olur ne olmaz kısa devre veya elektrik kesintisi olursa cihaz çöp olmasın diye. Forumlarda gördüğüm kadar anakartı yanarsa direk çöp diyorlarmış. Soracağın ne varsa sorabilirsin hocam. Bu hafta sonu ev müsait olursa senin için bir fulleyip video atmaya çalışırım.

Bende jameson 2+1 vardı. Sıkılmıştım ondan senin mikadoyu alacaktım oda güzel bir şeye benziyor. Alamadım sonra jamesonla idare ettim 2-3 yıl falan.

Değerli yorumların için teşekkür ederim hocam, full seste bile atsanız tam olarak anlaşılabiliceğini sanmıyorum kulaklıkla dinlesem bile ki attığınız videolarda cihazın titreyişinden belli. Özellikle AirPods Pro 2 kulaklıklarla ve SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless kulaklıkla dinledim full seste kulaklarıma çok güzel masaj yaptı :D bakalım, almayı düşünüyorum vakti saati geldiğinde. Sağ olun tekrardan değerli yorumlarınız ve vaktinizi ayırdığınız için.

Değerli yorumların için teşekkür ederim hocam, full seste bile atsanız tam olarak anlaşılabiliceğini sanmıyorum kulaklıkla dinlesem bile ki attığınız videolarda cihazın titreyişinden belli. Özellikle AirPods Pro 2 kulaklıklarla ve SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless kulaklıkla dinledim full seste kulaklarıma çok güzel masaj yaptı :D bakalım, almayı düşünüyorum vakti saati geldiğinde. Sağ olun tekrardan değerli yorumlarınız ve vaktinizi ayırdığınız için.
Ben teşekkür ederim hocam alırsanız buraya tekrar uğrayın lütfen :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı