- Makaleler
- 4
Bir gün doktora gidip iyice tamir olmak istiyorum.Forumda gördüğüm en bahtsız kişisiniz hocam, geçmiş olsun.
Bir gün doktora gidip iyice tamir olmak istiyorum.Forumda gördüğüm en bahtsız kişisiniz hocam, geçmiş olsun.
Cipsli çiğköfte istetmiştik. 2 TL daha fazla bir de. Paramız çöpe gitti.Gören de risotto con carciofi siparişi verdi sanacak. Çiğköfte bu, içinde marul, limon, domates, sos dışında ne olabilir? Dolandırıcılık demeyelim de ayıp etmiş çiğköfteci.
Cipsli çiğ köfte istetmiştik. 2 TL daha fazla bir de. Paramız çöpe gitti.
Adam kimliğimi çıkarmış.9.sınıf 1.89 boyunda 60 kilo, tuhaf bir hastalığı var, sınıftakiler arkadaşa "boş yapma" diyor ve çiğ köfteci tarafından dolandırılıyor nedense bana hiç samimi ve ciddi gelmedi.
Dediklerinden belli zaten troll olduğun.Adam kimliğimi çıkarmış.
Hala troll mu diyorsun? En şanssız insanım. Sadece buraya paylaşıyorum.Dediklerinden belli zaten troll olduğun.
Arkadaşlar 2 arkadaş çiğ köfte yeme kararı aldık. Arayıp malzemeleri detaylıca söyledik. Adresi de gayet düzgün bir şekilde söyledik. Ancak getiren kurye adresi bilmiyordu. Bir de 30 dakika adresi anlatmaya çalıştık. Bize anayola gelmemizi söyledi. Biz anayola gittik. Sonra arayıp sitenin önündeyim dedi. Neyse, gittik aldık çiğköfteyi. Eve gelip açtığımızda çiğköftenin içi bambaşkaydı. Çiğköfteciyi arayıp şikayet ettik. Adam Tune'le girmiş numarası yaparak yüzümüze kapattı. Çiğköftenin tadı da aynı tükmük gibiydi.![]()
Cipsli çiğköfte var ki. Ben çok kez yedim. Doritoslu çiğköfte yemeyen varsa tavsiye ederim.Cipsli çiğ köfte istemene kızmış olabilir adam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.