Cihaz hardbrick oldu

ruzgar67

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Intel Core i5 14500HX
16 gb RAM
512gb Depolama Alanı
Merhaba telefonuma flash tool üzerinden Memory test yaaparken başka bir şeye basağıma stop düğmesine bastım ve cihaz hard brick oldu bataryası çıkarılmış telefona benziyor bunu nasıl kurtarabilirim birisi acil yardımcı olabilir mi?

Cihazın modeli yok.
Hangi programın kullanıldığı yok.
Hangi yöntemlerin denendiği yok.

Cihazın modeli ne?
Kullandığın uygulamanın tam ismi ne?
Neden Memory test yapıyordun?
Hangi yöntemleri denedin?

Model lenovo Tab 2 A7-30h
Smart Phone splash tool
Room atmayı denedim olmadı

Model lenobo Tab 2 A7-30h
Smart Phone splash tool
Room atmayı denedim olmadı
Hard Brick olmuş bir tablete ROM atamazsınız. Neden memory testi yapıyordunuz? Leak'ı bulunan bir tablette değil. Sorma nedenim merak etmek, araştırma yapıyorum şuan.

Hard brick olmuş bir tablete ROM atamazsınız. Neden Memory testi yapıyordunuz? Leak'ı bulunan bir tablette değil. Sorma nedenim merak etmek, araştırma yapıyorum şu an.

Tableti bir tanıdıktan aldım ve içinde onun verileri vardı format all + download yaparak sıfırladım ve yükledim aslında o başarılı oldu fakat Memory test yaparken yanlışlıkla stop düğmesine bastım ve hard brick oldu ve Memory test yapmamın sebebi bir hata var mı diye hata varsa geri verecektim.

Tablet değil telefon düzeltiyorum.

Tableti bir tanıdıktan aldım ve içinde onun verileri vardı format all + download yaparak sıfırladım ve yükledim aslında o başarılı oldu fakat Memory test yaparken yanlışlıkla stop düğmesine bastım ve hard brick oldu ve Memory test yapmamın sebebi bir hata var mı diye hata varsa geri verecektim.
Memory test ile sorun denetlemece :D. Cidden bilmiyorsanız girişmeyin bu işlere, araştırma yapıyorum halen.

Var. Uzaktan bilgisayarınızı kontrol edip ROM atabilirim. İşlemimiz bitince de nasıl yaptığımızı burada paylaşırız ve herkes memnun kalır. Öyle değil mi? TeamViewer'i bilgisayarınıza aşağıdaki linkten indirin.
Yükleyin, programı açın ve your ID kısmı ile password kısmını bana yazın.

Maalesef kim olduğunuzu bilmiyorum böyle bir yetkiyi kimseye veremem ama siz adım adım anlatırsanız buradaki herkes için yararlı olabilir.

ve benim içinde

Maalesef kim olduğunuzu bilmiyorum böyle bir yetkiyi kimseye veremem ama siz adım adım anlatırsanız buradaki herkes için yararlı olabilir.

ve benim içinde
Verilerinizi çalmak gibi herhangi bir amacım yok, sadece size yardım etmeyi isterdim. Ama bu şekilde yapalım diyorsanız siz bilirsiniz. Tabletin yazılımı elinizde bulunuyor mu? Stock yazılım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı