Cihazı ROOT, Custom ROM, TWRP Kurarak Garanti Dışı Bırakmaya Değer Mi?

• Konuyu başlatan Exinie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.308
Bir daha telefon alırsam Xiaomi alacağım, yazılımı kurcalamak garanti dışı bırakmıyormuş.
Türkiye'deki "garanti" kavramı kullanıcı hatası diyerek geri döndürmeye yönelik olduğu için bence değer.

Ben batarya, ekran, arka kapak, portları garanti kapsamında değiştirdim aslında. :D
Custom ROM kurmamak için kendimi zor tutuyorum. 😤😭😬

Son düzenleme:
Bir daha telefon alırsam Xiaomi alacağım, yazılımı kurcalamak garanti dışı bırakmıyormuş.

Ben batarya, ekran, arka kapak, portları garanti kapsamında değiştirdim aslında. :D
Custom ROM kurmamak için kendimi zor tutuyorum. 😤😭😬
Hocam ben A3 2017 kullanıyorum, garantisi bitti. Sence Rom kurayım mı? Daha önce tabletim, Samsung S3 telefonuma kurmuştum. Çok güzel olmuştu, performans yönden ama bazı uyumsuzluklar vardı.

Hocam ben A3 2017 kullanıyorum, garantisi bitti. Sence Rom kurayım mı? Daha önce tabletim, Samsung S3 telefonuma kurmuştum. Çok güzel olmuştu, performans yönden ama bazı uyumsuzluklar vardı.

Deneyebilirsiniz, bende Note 10.1 tabletime ROM kurdum ve aşırı derecede hızlandı. Fakat her ROM aynı değil mümkünse XDA'da en çok yıldız alan, en güncel, kaliteli ve olumlu yorumlara sahip ROM ları deneyin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı