Cihazımı sil işlemi nasıl iptal edilir?

ahmet3448

Femtopat
Daha fazla  
Cihazımı servise gönderdim içindeki bilgilerden dolayı uzaktan cihazı sil ve kilitle işlemini android.com/find üzerinden yaptım fakat bu işlemi iptal etmek istiyorum telefonum çevrımdışıydı internete bağlı değildi. Bilgilerin silinmesini istemiyorum.

Cihazımı servise gönderdim içindeki bilgilerden dolayı uzaktan cihazı sil ve kilitle işlemini android.com/find üzerinden yaptım fakat bu işlemi iptal etmek istiyorum telefonum çevrımdışıydı internete bağlı değildi. Bilgilerin silinmesini istemiyorum.
Cihaz eline geldiğinde nete bağlamadan google hesabınızdan çıkış yap, oldu bitti hepsi bu. Hesap aktif olmadan silme işlemi de aktif olmaz kanısındayım. Söz konusu hiç bir servis cihazınızı kurcalamaz.

Cihaz eline geldiğinde nete bağlamadan Google hesabınızdan çıkış yap, oldu bitti hepsi bu. Hesap aktif olmadan silme işlemi de aktif olmaz kanısındayım. Söz konusu hiçbir servis cihazınızı kurcalamaz.

Servisde internete bağlanıyor benim cihazım bağlandı geçmişte gözüküyordu test için bağlıyorlar.

Cihaz eline geldiğinde nete bağlamadan google hesabınızdan çıkış yap, oldu bitti hepsi bu. Hesap aktif olmadan silme işlemi de aktif olmaz kanısındayım. Söz konusu hiç bir servis cihazınızı kurcalamaz.
Net olmadan hesaptan çıkış yapmam mümkün olur mu ki ?
Yaptığınız anda format atmadiysa daha sonra internete bağlansada atmaz.
İnternetten benzer konulara baktım mail gönderiyormuş Google "cihazınız çevrimdışı ise çevrimiçi olduğunda işlem başlayacaktır" şeklinde bana o mail de gelmedi sadece dediğim site üzerinden 2 3 defa "cihazımı kilitle ve sil" kısmına tıkladım. Bunun böyle seçenek olarak vazgeçtim şeklinde iptal etme yolu yok mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Net olmadan hesaptan çıkış yapmam mümkün olur mu ki?

İnternetten benzer konulara baktım mail gönderiyormuş Google "cihazınız çevrimdışı ise çevrimiçi olduğunda işlem başlayacaktır" şeklinde bana o mail de gelmedi sadece dediğim site üzerinden 2 3 defa "cihazımı kilitle ve sil" kısmına tıkladım. Bunun böyle seçenek olarak vazgeçtim şeklinde iptal etme yolu yok mudur?

İptal etme yolu yok ben çok yapmistim.

Servisde internete bağlanıyor benim cihazım bağlandı geçmişte gözüküyordu test için bağlıyorlar.
O cihazın sorunu ile farklılık gösterir. Çok nadir sıkıntılarda belki bi ihtimal o dediğiniz olur şuan box cihazları neredeyse çoğu işlemi telefona dokunmadan yapıyor. Denemesi bedava beyler sisteminize android emulatör yükleyip deneyin.
@joshamwerk Değerli bilgilerinizle bizi aydınlatın hocam ortada kahkaha atılacak bir şey göremiyorum.

Söz konusu duruma örnek vermiş bulundunuz tebrikler. Siz bilmezsiniz box cihazları çoğu bilgiyi okuyor sizin dediğiniz yetkili servis değil 2.sınıf telefoncularda olur.

Hocam cihazımı servise gönderdim oradan biliyorum ağ geçmişinde 'SAMSUNG' yazıyor gelen kağıt bile duruyor isterseniz atarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı