Çıkma parça nasıl bulunur?

layfinn

Hectopat
Aracın bagaj plastikleri başta olmak üzere birçok plastiğinde tamiri çok zor çizikler ve hırpalanmalar var. Parçalar yekpare şeklinde parça parça yerinden sökülebiliyor. Aynı renk çıkma parça bulmak istiyorum. Bu tarz hurda araçlardan çıkan çıkma parçaları nerede bulabilirim? İzmir'de bu tarz parçalar bulabileceğim bildiğiniz bir hurdalık falan var mı?

Yüksek ihtimal sanayide ki ustalarda vardır fakat sıfır fiyatına yakın fiyat çekerlerse tercih etmeyin.
Aracınız nedir?
Hocam sıfırının bulunduğunu pek sanmıyorum. C-max aracım artık üretilmiyor. Genelde daha çok işlevsel parçaların yedekleri satılıyor internette falan. Bu tarz kozmetik parçaları ben pek göremedim.
Sahibinden vb sitelerde yedek parça satan ustalar var onlara yazıp sorununu anlatabilirsin.
Hocam sahibinden haricinde bulunduğum yere yakın birkaç Ford yedek ve çıkma parçacısı buldum. İnternetten gördüğüm kadarıyla üstte de yazdığım gibi satışlar daha çok işlevsel parçalar üzerine, kozmetik pek yok. Fakat hafta içi arayıp bir soracağım teker teker.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı