Çıkma Teklifi İçin Tavsiye

coolboy

Hectopat
Daha fazla  
Burada görmüştüm Dev C++ ile kod yazma falan, konuyu hortlatmıyım dedim. Bu program hakkında bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Romantik bir şeyler yapmak istiyordum. Arkadaşlarla video çekip Vegas ta editliyecektim. Arkadaş bulamadım. Kendi kendime yapmak zorundayım ve ilgime çeken dal teknoloji oldu yani bilgisayardan yapmak istiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Teşekkürler.

Kalabalık bir yerde görüntülü konuşma başlat, sonra kamera ile göz temasını kesmeden yaklaşık 50 metre kadar uzaklaş ve geri takla atarak bir yandan da şiir okuyarak tekrar kameranın yanına gel ve "benimle çıkıcaksın" de. Şimdiye kadar işe yaramadığını görmedim. Bol şans.

Bence git düzgünce konuşup söyle. Sonuçta çıkma teklif ediyorsun evlilik değil. Belki de 1 ay sonra ayrılacağın kişi(inşallah hiç ayrılmazsınız.) için bu kadar zahmete girme (y)

Hoşlandığım kız süslü ve havalı şeyleri seviyor. O yüzden etkileyecek şeyler düşünüyorum. Aslında muhabbetimiz bayağı iyi öküzüm falan diyor. Belki konuşarak da halledebilirim. Değişik tavsiyeler bekliyorum. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı