Cilt bakım sıralaması nasıl olmalı?

hindi

Kilopat
Forumda biraz araştırmam sonucu cilt bakım ürünleri aldım fakat daha önce cildim için bakım ürünleri kullanmadığım için sıralamalarını bilmiyorum. sırasıyla hangilerini kullanmalıyım? Aldığım ürünleri aşağıya yazıyorum.

Himalaya Herbals Siyah Nokta Karşıtı Yüz Temizleyici Scrub
HERBADERM Renk Açıcı Leke Kremi
Neutrogena Sivilce Karşıtı Aloe Vera ve Papatya Özlü Yağsız Yüz Nemlendiricisi
Neutrogena Visibly Clear Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli
Ziaja Manuka Akneli Cilt Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik

Scrub dediğin peeling sanırım. O her gün yapılmaz. Haftada 1-2.
Renk açıcı kremi bilmiyorum.

Diğerlerinin sıralaması:
Temizleme jeli >>> Tonik >>> Nemlendirici.

Tonik ile başlanır, Scrub ile devam edilir. Ardından jel sonra nemlendirici sürülür. Leke kremini bilmiyorum hiç kullanmadım.
Yüzü temizler çünkü Tonic. Tonic her zaman öncedir.
Tonik, temizleyiciden sonra arındırılamayan kirleri almak ve pH'ı dengelemek için kullanılır. Her zaman önce temizleyici sonra tonik olmalı diye biliyorum.

Tonik, temizleyiciden sonra arındırılamayan kirleri almak ve PH'ı dengelemek için kullanılır. Her zaman önce temizleyici sonra tonik olmalı diye biliyorum.

Gözenekleri açmadan piling yapılmaz. Kuaförler ve güzellik merkezleri maskeden önce hep tonic kullanıyorlar. Ben araştırmadan tecrübeme göre yazdım. Eğer tıbbi bir kaynağı varsa anlarım.

Gözenekleri açmadan piling yapılmaz. Kuaförler ve güzellik merkezleri maskeden önce hep tonic kullanıyorlar. Ben araştırmadan tecrübeme göre yazdım. Eğer tıbbi bir kaynağı varsa anlarım.
Peeling'i demedim hocam, normal jel ya da köpük temizleyiciyi kastettim. Tonik, temizleyiciden sonra uygulanmalı. Peeling konusuna kullanmadığım için hakim değilim, o konuda haklı olabilirsiniz.

1-)Himalaya Herbals Siyah Nokta Karşıtı Yüz Temizleyici Scrub
2-)HERBADERM Renk Açıcı Leke Kremi
3-)Neutrogena Sivilce Karşıtı Aloe Vera ve Papatya Özlü Yağsız Yüz Nemlendiricisi
4-)Neutrogena Visibly Clear Sivilce Karşıtı Yüz Temizleme Jeli
5-)Ziaja Manuka Akneli Cilt Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik

Günlük olarak; 4-5-2-3.
Haftada 2-3 kere; 4-1-5-2-3.

Temizleme jeli her zaman önce kullanılır, ilk önce gözenekler açılır, peeling yapılacaksa kirler arındırılır, en son da gözenekleri kapatmak için tonik kullanılır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı