Ciltteki Siyah Noktalar

• Konuyu başlatan Fro
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 928

Fro

Kilopat
Son zamanlarda cildimde siyah noktaların sıklaştığını fark ettim. Aynaya baktığımda yüzümde yeni oluşanları fark edebiliyorum. Açıkçası siyah nokta ve ben arasındaki farkı pek bilmiyorum ama yüzümdeki ve cildimdekiler et şeklinde değil. Bunların oluşma sebebi ne olabilir, bunları ortadan kaldırma şansım var mıdır?

Ek olarak vücudumda birkaç noktada et şeklinde benler de bulunuyor ve bunlardan da kurtulmak istiyorum. Bunun için doktora gittiğimde nasıl bir süreç gerçekleşir, neler yapabilirim?

17 yaşında olduğumu da ekleyeyim, üniversite sınavına hazırlanmaktayım. Zaman yaklaştıkça bazı stres durumları oluşabiliyor, etkisi var mıdır?

Siyah noktalar için beslenmene dikkat et ve krem kullan , Bene benzer etler için cildiyeye git kanka soğuk dondurucu bir şekilde birşey sıkıyorlar tam o bölgeye anında gidiyor o şeyler ardından vereceği kremi kullanman gerekiyor yoksa izi kalır

Beslenmeme de dikkat ediyorum hatta kan testi falan da yaptırdım doktor hiç bir şeyin yok dedi organlar kan man her şey tertemiz güzel besleniyorum proteinimi tamamlıyorum sağlıklı yağımı alıyorum krem falan da sürdüm ama bu siyah nokta illeti bir türlü gitmiyor beslenmeyle falan olacak iş değil bu lanete lazer falan yaptırmak lazım başka çaresi yok.

Bizzat bu durumu yaşayan biri olarak söyleyeyim. Stresin vücut üzerindeki etkisi çok fazla. Saç dökülmesidir, sivilcedir etkiliyor. Tabi bunun genetik yanı da var.
Tavsiyem zorda kalmadıkça ilaç kullanma. Doktor sana en uygun tedavi yöntemini söyleyecektir. Ekstra olarak Gratis gibi mağazalardan siyah nokta için krem, maske alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı