İnceleme Çin malı gamepad: Z01 Wireless Gaming Controller

Hocam bunu almayı düşünüyorum hala çalışıyor mu ve oyunlarda Xbox koltrolcüsü olarak mı gözüküyor.

Ben aldım hocam 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum PlayStation kontrolcüsü olarak gözüküyor ama ben Forza Horizon 4 oynarken Steam ayarlarından Xbox kontrolcüsü ayarlarını seçerek sorunsuzca oynayabiliyorum.

Ben aldım hocam 1 aydır kullanıyorum gayet memnunum PlayStation kontrolcüsü olarak gözüküyor ama ben Forza Horizon 4 oynarken Steam ayarlarından Xbox kontrolcüsü ayarlarını seçerek sorunsuzca oynayabiliyorum.

Yurt dışı dahil alan herkesin yorumu iyi teşekkürler sipariş ettim.

Merhaba aynı gamepad'i aldım bilgisayarımda kullanmak için. Kablo bağlantısı ile çalışıyor ancak Bluetooth'a bağladığımda çalışmıyor, sebebi nedir yardımcı olur musunuz?
aynısı bende oldu türkiyede satılanlar daha ucuz nintendo dizilimli versiyonu
anlaşılan kablolu takıp tuşları configure etmeniz lazım

Merhaba ben almak istiyorum ama satış yapan yer çok yok nerden aldınız?

Ben Hepsiburada'dan Ozmik isimli satıcıdan aldım.

Merhaba beyaz renk ve üzeri renkli desenli olan ürünü temin edebiliyorlar mı acaba? Birkaç farklı satıcıdan aldım hiçbiri temin edemediği için hep iade etmek zorunda kaldım. Ürünü sadece tatlı görüntüsü için alacağım çünkü koleksiyonuma dahil etmek için.

Merhaba. Sanırım temin edemiyorlar çünkü ben düz siyah olanı satın almıştım ama siyah üzeri desenli olan gelmişti seçeneklerde bile olmayan bir desen hatta. Ben çok sorun etmedim o da güzeldi. Koleksiyon için alacaksanız satıcıyla iletişime geçmeyi deneyip bi sorun derim.

Ozmik satıcısına sordum siyah olanının Starfield versiyonu varmış ellerinde sadece onu vereceğiz sipariş ne yapalım hiçbir yerde çünkü.

Merhaba iyi günler bende dün sipariş ettim koldan beyaz starfield ddesenli kullanıma nasıl memnun musunuz koldan sorun çıkardı mı pcye kablolu kullanım yapacağım birde nintendo tuş düzeni olarak mı geldi xbox mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…