Çin'de sars virüsü

372608

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Discord'da arkadaşlara atmıştım. İçimden bu Çin haritadan silinseydi güzel olurdu diyorum. Daha 2020 bitmedi, kim bilir 2021'de neler olacak...

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevremin %80'i virüse yakalandı. Sıra bana geliyor, hissediyorum. Salona gidip, evden çokça dışarıya çıkıp da yakalanmadığım için çevremin dalgaya aldığı bile oldu... :D Garip bir çevrem olabilir :D

çok şükür kötü günleri geride bıraktık, şimdi sırada daha kötü günler var -  ekşi up

Son düzenleme:
Şişli Etfal'de çalışan bir tanıdığım günde sırf 100 kişi bizde ölüyor dedi.
Gelenlerin yarısına direkt gidici muamelesi yapılıyormuş. Aciller kapatılmış.
"Sana niye bir şey olmuyor?" dedim. Bize sürekli ilaç veriyorlar dedi. Hastalara verilen ilaçla aynısı mıdır bilmem ama etkisi olduğu bariz.

Dün arabayla geçerken Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesinin ayakta acil kısmının kapandığını gördüm.

Durum çok kötü. Hala etraf düzgün maske takmayan dolu. Sırf maske takmayan çocuklar bile yeteri kadar riskli bence. 10-15 çocuk dip dibe oyun oynuyor. Birinin ailesinde olsa ve o çocuğa bulaştırsa 5-10 aileye yayacak.
Aziz Nesin zamanında güzel sözler söylemiş, pek de haklıymış. Dile getirsem suçlu olurum diye söylemiyorum.

Çevremin %80'i virüse yakalandı. Sıra bana geliyor, hissediyorum. Salona gidip, evden çokça dışarıya çıkıp da yakalanmadığım için çevremin dalgaya aldığı bile oldu... :D Garip bir çevrem olabilir :D

Bence gelmesin hocam hiç tavsiye etmem. 22 yaşında olmama rağmen perişan etti beni. O "Gençlere bulaşmıyor", "Gençler çabuk atlatıyor" diyen doktorların da ellerinden öpüyorum...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı