Çin'den Alışveriş İçin En Uygun Siteler

whoisfirat

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Hepinize selamlar. Çin'den alışveriş yapmak istiyorum, fakat en uygun fiyatı vs. güvenilirlik en uygun hangi siteler vardır? Aliexpress'e baktım fakat bilmiyorum biraz uçuk gibi geldi, tabii baktığım şeylere göre ucuz şeylerde var o başka. Siz Çin'den alışveriş yapıyorsanız hangi siteleri kullanıyorsunuz?

Hepinize selamlar. Çin'den alışveriş yapmak istiyorum, fakat en uygun fiyatı vs. güvenilirlik en uygun hangi siteler vardır? Aliexpress'e baktım fakat bilmiyorum biraz uçuk gibi geldi, tabii baktığım şeylere göre ucuz şeylerde var o başka. Siz Çin'den alışveriş yapıyorsanız hangi siteleri kullanıyorsunuz?
teknolojik ürünlerde dikkatli olun ve kesinlikle ekran kartı işlemci tarzı donanım parçaları almayın

Aliexpress, Banggood, Gearbest ve DHgate deneyimlediğim alışveriş siteleri ve hepsi çok kaliteli, kargo şirketleri vs. zaten aynı olduğu için ulaşma süreleri yakın.

Banggood.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı