Bilgisayar alacağım RTX 5070 ekran karti 32 GB RAM var. İslemci olarak AMD mi Intel mi veya hangi serileri?
Oynadığın oyunlar ne tür olacak?
AMD almanı öneririm, R7 7700 gayet güzel olur, bütçen 7700´e yetmezse 7500F veya 7600´de tercih edebilirsin.
AMD AM5 tabii ki. Hangisi anlamadim
14600 gider gibi.![]()
Intel Core i5-14600KF 3.50GHz 14 Çekirdek 20MB L3 Önbellek Soket 1700 Tray İşlemci - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Cogunlukla hikayeli oyunlar The Last of Us God of War RDR tarzi.
7600 de darbogaz gosteriyordu bir site bende 7600 bakmistim.
AMD diyorlar genellikle ama sence Intel mi AMD mi fiyat onemli degil cok kaliteli olsun beni uzun sure devam ettirsin. Bir de zengin gozukmek icin demiyorum ama tum bilgisayar sistemine cevre birimler. Dahil yaklasik 70-80 k vereceğim bu devirde alt mi orta mi ust segmentmi daha bütçe ayirmali miyim genellikle sadece oyun oynuyorum grafikler onemsiz akici oynatsin yeterli.
Öncelikle işleci yönünden Intel'ciyim AMD'nin ekran kartlarını sevsemde bir türlü ısınamadım işlemcilerine darbogaz gösterio dediğin site kesinlikle yanlış o siteye ne koyarsan darboğaz gösteriyor zaten.
7600 de darbogaz gosteriyordu bir site bende 7600 bakmistim.
Cogunlukla hikayeli oyunlar The Last of Us God of War RDR tarzi.
AMD diyorlar genellikle ama sence Intel mi AMD mi fiyat onemli degil cok kaliteli olsun beni uzun sure devam ettirsin. Bir de zengin gozukmek icin demiyorum ama tum bilgisayar sistemine cevre birimler. Dahil yaklasik 70-80 k vereceğim bu devirde alt mi orta mi ust segmentmi daha bütçe ayirmali miyim genellikle sadece oyun oynuyorum grafikler onemsiz akici oynatsin yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.