Çin'den gelen kargoya gümrük vergisi çıktı

Tnixs

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm.
1 ay önce fruugo adlı siteden sistemimi yükseltmek adına işlemci aldım bugün PTT Kargo ile elime ulaştı ancak gümrük vergisi olduğunu söyledi nakit istedi yanımda para olmadığını söyleyip şubeden alacağımı söyledim ancak e-devletten PTT Kargo takipe baktığımda hiçbir ücret görünmüyor? Ayrıca fruugoda ilk siparişe özel gümrük vergi iadesi diye bir şey fark ettim ben PTT şubesine gidip gümrük vergisi ödesem buradaki formu doldursam verdiğim miktar iade mi oluyor? Kafam çok karıştı.

1750330895361.png

Büyük ihtimalle sen vergiyi PTT'ye ödeyeceksin ve ödediğine dair belgeleri frugoya gönderip frugodan verginin miktarı kadar iade alacaksın ben bu şekilde yorumladım hocam.

İşte fruugodan gümrük iadesi yapan biri varsa aydınlatsın diye yazmıştım bu tarz kampanyalara karşı bir ön yargım var da.

Elinzie ulaşmış olması garip, yıllar önce(2022) forumda arkadaşım için başlık açmıştım. Kendisi Fruugo'dan alışveriş yaptığında kart bilgileri de çalınmıştı ve 400tl alışveriş sonrası o zamanın asgari ücretinden daha fazla miktarda (7K TL) para çekilmişti ve geri dönüşü yapılamamıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı