GTX 1060 3G vs GTX 1050 Ti 4G

Genelde CS:GO ve PUBG oynuyorum. Ekran kartına ağırlık vermek istiyorum yani. İzlediğim inceleme videolarında 3G'nin de tercih edilebileceği söyleniyor. Şuan 8 GB ram alsam , ram yetersiz kaldığında aynısından bir tane daha alsam olur mu ? @ulaşcan3

CS için belki yetebilir ama PUBG için yetmez. Almışken 6G'yi alın. Ali Güngör ve Recep Baltaş'ın tavsiye sistemlerine bakın. Gaming için 1060 3G modelini önerdiklerine ben denk gelmedim. Attığım sistemi düşünebilirsiniz kasayı değiştirerek. Kasayı rastgele seçmiştim. Aero800 modeline bakabilirsiniz. Ekran kartı olarak da bi seçenek daha atabilirim:
En yakın zamanda da aynı model RAM'den bir tane daha ekleyip 2x8 kit yapın ve SSD alın. Bunlar olmadan sistem tamamlanmış sayılmıyor.

Hazır sistemlere bakarken alttaki sistemle karşılaştım. Hoşuma gitti açıkçası. Ram yetersiz kaldığında bir tane daha takarım diye düşünüyorum. Sizce alınabilir mi ? @ulaşcan3

www.teknobiyotik.com/amd-ryzen-tm-5-1500x-3-5ghz-8gb-ddr4-gtx1060-6gb-1tb-hdd-500w-oyun-bilgisayari.html

Ben olsam kendim toplardım. Aero800 daha iyi bir kasa, güç kaynağı sertifikalı değil, RAM frekansı işlemcinin desteklediği maksimum frekans olan 2666MHz'e erişmiyor ve 100TL daha az bütçeyle bile ekran kartını MSI veya EVGA bile yapmıştık. İkisinin de uluslararası şöhreti çok daha fazla. Ufak tefek dezavantajlar tabi bunlar. Yine de bunlara rağmen fiyatının 100TL kadar daha fazla olması nedeniyle ben olsam kendim toplardım (y)

Ben olsam kendim toplardım. Aero800 daha iyi bir kasa, güç kaynağı sertifikalı değil, RAM frekansı işlemcinin desteklediği maksimum frekans olan 2666MHz'e erişmiyor ve 100TL daha az bütçeyle bile ekran kartını MSI veya EVGA bile yapmıştık. İkisinin de uluslararası şöhreti çok daha fazla. Ufak tefek dezavantajlar tabi bunlar. Yine de bunlara rağmen fiyatının 100TL kadar daha fazla olması nedeniyle ben olsam kendim toplardım (y)
Sinerji ya da başka bir siteden dediğin sistemi toplarsan çok güzel olucak hocam :) @ulaşcan3

RX 580 4 GB da alınmaz. Şahsen 570 4 GB ile birçok oyunda VRAM yetersizliğinden sorunlar yaşamıştım. 1060 tarafında 6, 580 tarafında ise 8 GB'lık sürümü alınmalı.
1050 Ti için zaten 4 GB kafi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı