Çin'den işlemci siparişi ve Corona virüsü

Dostum bilime güvenemeyiz o zaman hiç.Şuan doğru bilinen bişey 10 yıl sonra teknolojinin gelişimiyle araştırılınca yanlış olabiliyor.Eskiden müfredat daha düzgündü evrim teorileri hormonal sistemler üremeler vardı artık hiç biri yok sanırsam kitaplarda.

Şu an doğru bilinen şeyin teknolojinin gelişimiyle falan yalanlanması değil, zaten bilinen birşeyin ısrarla yanlıştan dönmeyi sevmediğimiz için güncellenmiyor oluşu. Güncelleme yok. Ayrıca bilimin temel anlamı o zaten, niye güvenelim, bilim kendine güvenmezken, ben kümülatifim derken. Neyse zaten konu da bu değil.

Nereden

Nereden bu bilgi? Bakterilerle karıştırıyor olmayasınız? Bir kaynak linki koyun da öğrenelim.
8.sınıf temel biyoloji bilgisi virüs yapısı diye aratın google da bulursunuz.Ha birde bilgiler yanlış değil sadece gereksiz ayrıntılı.

Son düzenleme:
Ürününde virüs varsa gümrükte virüs vergisi çıkar ordan anlarsın virüs olup olmadığını ona göre alırsın sende.

O tatil 9 Şubat'a uzadı.
Deme bana küfret söv ama bunu deme. Çok iyi makine yakaladım ucuza hemen almam lazım. Tatik uzadıysa sıkıntı. Bir araştırayım.
48 saat olan sperm değil miydi ya? Benim bildiğime göre virüsler açıkta kristal yapıya dönüyor ve sıcağa maruz kalmadıkları takdirde ölmüyor. Yani biyoloji dersini çok sevmezdim ama bunu hatırlıyorum. 48 saat genelde ortalama kuluçka süresiydi. Neyse inşallah gelmez Türkiyeye.

Son düzenleme:
Haklısın benim cahilliğim, İşte o yüzden Türkiye'den dünya çapında biyologlar çıktı.
Umarım gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…