Çin'den işlemci siparişi ve Corona virüsü

Dostum bilime güvenemeyiz o zaman hiç.Şuan doğru bilinen bişey 10 yıl sonra teknolojinin gelişimiyle araştırılınca yanlış olabiliyor.Eskiden müfredat daha düzgündü evrim teorileri hormonal sistemler üremeler vardı artık hiç biri yok sanırsam kitaplarda.

Dostum bilime güvenemeyiz o zaman hiç.Şuan doğru bilinen bişey 10 yıl sonra teknolojinin gelişimiyle araştırılınca yanlış olabiliyor.Eskiden müfredat daha düzgündü evrim teorileri hormonal sistemler üremeler vardı artık hiç biri yok sanırsam kitaplarda.
Şu an doğru bilinen şeyin teknolojinin gelişimiyle falan yalanlanması değil, zaten bilinen birşeyin ısrarla yanlıştan dönmeyi sevmediğimiz için güncellenmiyor oluşu. Güncelleme yok. Ayrıca bilimin temel anlamı o zaten, niye güvenelim, bilim kendine güvenmezken, ben kümülatifim derken. Neyse zaten konu da bu değil.

O tatil 9 Şubat'a uzadı.
Deme 😢 bana küfret söv ama bunu deme. Çok iyi makine yakaladım ucuza hemen almam lazım. Tatik uzadıysa sıkıntı. Bir araştırayım.
Virüsün açıkta ömrü 48 saat.
Kuluçka süresi 3-5 gün, bulaştıktan sonra semptomların görülmesi 14 gün. Dolayısıyla derdiniz alışverişse yapabilirsiniz. Yoksa bir hastalıksa, bulaş ihtimali yüksek kişilerden uzak durursunuz.
Yukarıda biri endemi yok demiş. Endemi salgın demek, bir salgın var. Karantinaya alındı.Fakat Pandemi değil, yani dünya çapında bir salgın değil. Bildiğim bu, düzeltmelere açığım. Daha iyi bilen güncellesin. Öğrenelim. İster istemez etkileniyor herkes bu haberlerden.
48 saat olan sperm değil miydi ya? 😅 Benim bildiğime göre virüsler açıkta kristal yapıya dönüyor ve sıcağa maruz kalmadıkları takdirde ölmüyor. Yani biyoloji dersini çok sevmezdim ama bunu hatırlıyorum. 48 saat genelde ortalama kuluçka süresiydi. Neyse inşallah gelmez Türkiyeye.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı