Hocam bu konun kısa cevapları olamaz.Bu konuyu bilmek derin analiz ve araştırma gerekiyor.Ama ben kendi bildiğim kadarıyla size aktarmaya çalışayım.Çin ticaret sayesinde ekonomisini güçlendirmiş bir ülke.Sayısal olarak bakarsan Amerika 24 trilyon civarı Çin 17 trilyon civarı ekonomiye sahip.Çin gibi bir ülke olmak için ekonomi ekonomik faktörlerin neye bağlı olduğu ve bağlı olduğu durumların oranları çok önemli.Ülke istihdamı,yatırımcılara verilen fırsatlar,iş gücü gibi bir çok sebep var.Onlar gibi ayakları yere sağlam basan bir ülke olmamız için bizde değil onlarda onlarda şeyler neler eğitim askeri güçten başka.
Hocam bu konun kısa cevapları olamaz. Bu konuyu bilmek derin analiz ve araştırma gerekiyor. Ama ben kendi bildiğim kadarıyla size aktarmaya çalışayım. Çin ticaret sayesinde ekonomisini güçlendirmiş bir ülke. Sayısal olarak bakarsan Amerika 24 trilyon civarı Çin 17 trilyon civarı ekonomiye sahip. Çin gibi bir ülke olmak için ekonomi ekonomik faktörlerin neye bağlı olduğu ve bağlı olduğu durumların oranları çok önemli. Ülke istihdamı, yatırımcılara verilen fırsatlar, iş gücü gibi birçok sebep var.
Ahlak ve liyakat eksikliği veya okulda da göreceğiniz gibi çalışkanın zorbalanması gibi şeyler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.