Çin'den Xeon E5462 alınır mı?

Makaleler
2
Aliexpress'te Xeon E5462 buldum, kuponum da var ve fiyatı 55 TL'ye geliyor. Sizce vergilerle beraber ne kadar olur (Kargo ücreti dahil), almaya değer mi? Tüm vergiler tahminimce 20TL falan tutuyor, yoksa daha fazla mı olur?

1605636343328.png

88TL tutuyor. Bence alınır.

Fiyat olarak avantajlı fakat çıkma parça olma ihtimaline karşı yorumları inceleyin. Şu an vergiler ne durumda bilmiyorum, 1 yıl önce 65 liralık bir devre almıştım 20 TL gibi bir vergi gelmişti.

Fiyat olarak avantajlı fakat çıkma parça olma ihtimaline karşı yorumları inceleyin. Şu an vergiler ne durumda bilmiyorum, 1 yıl önce 65 liralık bir devre almıştım 20 TL gibi bir vergi gelmişti.
Serverdan çıkma zaten o işlemciler. Sen sıfır mı sanıyorsun Aliexpress işlemcilerini :D ? Gayette alınır o fiyata. İşlemci bu, bozulması gerçekten zor. Hele ki Xeon işlemciler zaten uzun yıllar stabil çalışabilecek sağlamlıkta üretilmiş.

Zaten şu anda Xeon E5405 kullanıyorum. İşlemci 350 adetten fazla satmış ve güzel yorumlar var. İşlemci Xeon E5440 ile aynı performansı vermesine rağmen diğerleri çok daha pahalı fahiş fiyatlara satılıyor. Sırf popüler olduğu için. Güvenli bir satıcıdan almayı düşünüyorum.

Zaten şu anda Xeon E5405 kullanıyorum. İşlemci 350 adetten fazla satmış ve güzel yorumlar var. İşlemci Xeon E5440 ile aynı performansı vermesine rağmen diğerleri çok daha pahalı fahiş fiyatlara satılıyor. Sırf popüler olduğu için. Güvenli bir satıcıdan almayı düşünüyorum.

Aliexpress'de Fazla yorumlu / Fazla Satışlı ve Yüksek yıldızlı satıcılardan alırsanız sorun olacağını pek sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı