Çinli Madencilerin Yeni Hedefi RTX 30 Laptoplar

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
RTX-30-Laptop-Maencilik.jpg

Çinli madenciler, RTX 30-Serisi dizüstü bilgisayarlar satın almaya başladı. Geçtiğimiz hafta içinde Ethereum’un değeri yaklaşık 1700$‘a fırladı ve Ethereum’u bir kez daha madencilik için çok karlı hale getirdi. Ancak şu anda ekran kartı tedariklerindeki kıtlık nedeniyle, çaresiz Çinli madenciler, kripto para madenciliğinin yeni bir yolu olarak RTX 30 serisi dizüstü bilgisayarlara yönelmeye başladı. Olayın sonucunda ortaya dizüstü […]

Devamı: Çinli Madencilerin Yeni Hedefi RTX 30 Laptoplar
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Çamur atmak gibi olmasın ama :D
Tabi bu çok daha detaylı bir haber.

Şu mining için ayrı model üretseler ya ekran kartı üreticileri. Başka türlü piyasa rahatlamayacak.

Öyle de rahatlamaz.
Şöyle düşün adamların alacağı kart (RX 580 varsayıyorum.) 5000TL mining için olanı.
Ama oyuncular için olanı 1000TL sonuçta aynı performansı veriyorlar adam neden oyuncu için olanı almasın?

Öyle de rahatlamaz.
Şöyle düşün adamların alacağı kart (RX 580 varsayıyorum.) 5000TL mining için olanı.
Ama oyuncular için olanı 1000TL sonuçta aynı performansı veriyorlar adam neden oyuncu için olanı almasın?
Defolu ancak kazım işlemini yerine getirebilecek kadar sağlam kartları atmak yerine mining kartı olarak piyasaya sürüyorlar/sürmeyi planlıyorlar diye biliyorum.

Çamur atmak gibi olmasın ama :D
Tabi bu çok daha detaylı bir haber.
Kaynak zaten Technopat o konuda da :D.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı