Çinli Madencilerin Yeni Hedefi RTX 30 Laptoplar

RTX-30-Laptop-Maencilik.jpg

Çin'li madenciler, RTX 30-serisi dizüstü bilgisayarlar satın almaya başladı. Geçtiğimiz hafta içinde Ethereum'un değeri yaklaşık 1700$‘a fırladı ve Ethereum'u bir kez daha madencilik için çok karlı hale getirdi. Ancak şu anda ekran kartı tedariklerindeki kıtlık nedeniyle, çaresiz Çin'li madenciler, kripto para madenciliğinin yeni bir yolu olarak RTX 30 serisi dizüstü bilgisayarlara yönelmeye başladı. Olayın sonucunda ortaya dizüstü […]

Devamı: Çinli Madencilerin Yeni Hedefi RTX 30 Laptoplar
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ben buna ana bacı gitmez miyim abi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Garibanın bir bilgisayarı var onu da sömürün, miningciler, kur, vergi vb. sayesinde ekran kartı fiyatı donklamıştı bu sefer sıra laptoplara mı geldi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Garibanın bir bilgisayarı var onu da sömürün, miningciler, kur, vergi vb. sayesinde ekran kartı fiyatı donklamıştı bu sefer sıra laptoplara mı geldi?

Ben de nisan ayında yeni laptop alacaktım:(. İnşallah piyasa ağlamaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı