Çözüldü Cinnamon pencere başlıkları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
İyi akşamlar arkadaşlar, Linux Mint Cinnamon kullanıyorum. Xfce'de pencerelerin üstündeki başlıkları sağa, sola veya ortaya almamıza yarayan ayarlar vardı. Bu ayarı Cinnamon masaüstünde göremedim.
Böyle bir ayar var mı?

Çözüm
Anladım, başlık konumu için arayüzde bir ayar yok. Ama temaları elle düzenleyerek yapılabiliyormuş. Mint-Y teması için şurada hazır bir örnek var. Bunu indirip çıkart ve içindekileri .themes dizinine kopyala. Sonra tema kısmından bunları seçip, başlık yazısının solda görünmesini sağlayabilirsin.

cinnamon-title.png
Anladım, başlık konumu için arayüzde bir ayar yok. Ama temaları elle düzenleyerek yapılabiliyormuş. Mint-Y teması için şurada hazır bir örnek var. Bunu indirip çıkart ve içindekileri .themes dizinine kopyala. Sonra tema kısmından bunları seçip, başlık yazısının solda görünmesini sağlayabilirsin.

cinnamon-title.png

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı