Cinnamon'dan Kali'ye nasıl geçebilirim?

humako

Decapat
Daha fazla  
Selam,

Yazılıma başlamak için Linux cinnamon kurdum fakat sanırım Kali daha iyi diyorlar.
Aralarındaki tam olarak fark nedir?
(Biraz saçma soru gibi oldu ama :()

Cinnamon bir DE. Kali ise bir dağıtımdır. Hangi dağıtımı kullanıyorsunuz?
açıkçası hiçbir fikrim yok yeni başlayacağım için sadece bunu şunu kurun dedikleri için ben de aralarındaki farkı tam olarak bilmiyorum. İnternette arattığımda pek bunun hakkında bişey bulamadım. Daha detaylı açıklayabilir misiniz?

Selam,

Yazılıma başlamak için Linux cinnamon kurdum fakat sanırım Kali daha iyi diyorlar.
Aralarındaki tam olarak fark nedir?
(Biraz saçma soru gibi oldu ama :()

Linux Mint Kali ile aynı tabanı kullanıyor. Dolayısıyla Kali'ye geçmenize gerek yok. Direkt Linux Mint'e Kali programlarını indirebilirsiniz. Alternatif olarak distrobox ile de Linux Mint içine Kali Subsystem'ini kurabilir oradan Kali araçlarınızı yönetebilirsiniz.

Linux Mint Kali ile aynı tabanı kullanıyor. Dolayısıyla Kali'ye geçmenize gerek yok. Direkt Linux Mint'e Kali programlarını indirebilirsiniz. Alternatif olarak distrobox ile de Linux Mint içine Kali Subsystem'ini kurabilir oradan Kali araçlarınızı yönetebilirsiniz.
peki bunu nasıl yapabilirim? Gerçekten hiçbir fikrim yok ve öğrenmek istiyorum.

Peki bunu nasıl yapabilirim? Gerçekten hiçbir fikrim yok ve öğrenmek istiyorum.

Yusuf Ipek'in distrobox videosuna bakabilirsiniz. Onun haricinde how to install Kali Tools videolarına bakabilirsiniz.

Örnek video:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Distrobox ile uygulamalar subsystem üzerinden çalıştığı için araçları direkt indirmeniz kadar kolay kullanışlı olmayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı