Cins kedi et yer mi?

AlperInferno

Megapat
Makaleler
11
Daha fazla  
Yakın zamanda yavru, cins (büyük ihtimal british shorthair) bir kedi almayı/sahiplenmeyi düşünüyorum. İnternette baktığımda cins kediler sadece mama yer tarzı yazılar gördüm. Ben bu kediyi alınca yavruluktan düz et yemeye alıştırmam sağlık açısından sorun yaratır mı?

Şu ana kadar bir kedinin et yediğine şahit olmadım. Benim kedim tavuk çok seviyor.

Sokak kedisi de olsa kedi insan yemeği yemez kendi kedim bu yüzden karaciğer iflasından döndü kedi mamasına alıştır başka bir şey yedirme.

Hocam british shorthair bende sahiplenmiştim tavuk verdiğimde tüylerini çok döküyordü.

Sokak kedisi de olsa kedi insan yemeği yemez kendi kedim bu yüzden karaciğer iflasından döndü kedi mamasına alıştır başka bir şey yedirme.
Yani ben baktığım sokak kedisine her et götürdüğümde şapır şupur yiyor 3 senedir de bakıyorum hiç sorun yaşamadı.

Kediye verilecek maksimum verilecek şey haşlama tavuk ama fazla değil bir de sade yoğurt ama bunlara alıştırmazsan daha iyi.

İstediğini yedirebilirsin fakat sağlık açısından mama dışında bir şey kullanman iyi olmaz. Ayrıca cins almanı önermem, short hair gibi genetiğiyle oynanmış cinslerde birkaç yıl içinde kemik erimesi başlıyor ve kedi hareket edemez hale geliyor, uyutmak zorunda kalıyorlar. Vicdan azabı çekersin. Ayrıca cins kediler daha çabuk hasta olacaktır, daha hassaslardır ve daha masraflıdır.

Kediye verilecek maksimum verilecek şey haşlama tavuk ama fazla değil bir de sade yoğurt ama bunlara alıştırmazsan daha iyi.

Niye hacı kediye zararlı mı tavuk falan. Bizim evin önündeki kediye sürekli tavuk veriyorum 5 dakikaya kalmadan hüpletiyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…