Cinsel bölge temizliği nasıl yapılır?

Herkes düy dökücü krem falan demiş ama alerjin varsa 1 ay çavuş acilde yatar. Bir kere tüy dökücü sprey denedim cavuş pazarda domates satan yaralı bereli dayılara döndü. Bir de jilet sakat iş falan filan yazanlar olmuş. Jileti et doğrar gibi tutmıycan sürücen duş jelini sonra düzgünce kesicen. Kaç yıldır jiletle alıyorum bir kere topu yaraladım oda 9-10 yaşlarımda falan.

Herkes düy dökücü krem falan demiş ama alerjin varsa 1 ay çavuş acilde yatar. Bir kere tüy dökücü sprey denedim cavuş pazarda domates satan yaralı bereli dayılara döndü. Bir de jilet sakat iş falan filan yazanlar olmuş. Jileti et doğrar gibi tutmıycan sürücen duş jelini sonra düzgünce kesicen. Kaç yıldır jiletle alıyorum bir kere topu yaraladım oda 9-10 yaşlarımda falan.

Jilet sakat bir iş değil. Bu kullanılan jilete bağlı. Banyo için üretilen jiletler ile dikkatli olduktan sonra kesme ihtimali çok yok.

@UserHakan Siz cevapları kabul etseniz, alınganlık yapmasanız daha iyi olur aslında. Ben buraya tamamen kendi isteğimle ve yardım amacıyla gelmiş biriyim. Yorumunu desteklediğim kişinin tutumu tartışılsa da doğru söylemiş. Almanız gereken cevabı aldığınız ve insanlara teşekkür etmeniz gerektiği halde suçlayan sizsiniz. Benim çok da umrumda değil çalılığı nasıl budadığınız. Konuyu gördüm ve cevapladım. Suçlu mu olacağım bir de. :D İleride sizin probleminiz olacak. İsterseniz testereyle girin. Bu zamana kadar oturtamadığınız bir şeyin derdini çekecek de değiliz sonuçta. Verdik normal öneriyi geçtik.
Mümkünse benim konularıma yazma :D

@UserHakan 👍
pn.png

Çocuk avutacak halim yok. Neyse ki böyle bir özellik sunulmuş hepimize.:D

Özel bölgeler için en uygunu jilet. Üroloji uzmanlarının da en çok jileti önerdiğini görebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı