Cinsel içerikli rüya görmek istemiyorum

Eğer görmediysen abdest almana gerek yok. Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenime bende sormustum bu soruyu.

Hep rüya göreceksin diye bir şey yok..

O iş olduktan sonra abdest almazsan dinimizce cünüp olursun. Dinimizin ibadetlerini yerine getiremezsin (namaz,oruç vb..)

Rüyalarından kurtulamazsın. Eğer bunu bir kabus olarak görüyorsan, onun üstüne gitmekten başka bir çaren yok. Zamanında yılanlardan çok korkuyordum (Çocukluktan kalma) gittim bir tanıdığım avcı ile konuşup tarladaki yılanları halletmiştim hem çıplak ile hemde zıpkın gibi silahla 12 tane yılan avlamıştım. Sende cinsel dürtülerini yok etmek için (Büyük ihtimalle vücudunun cinsel ihtiyaçları var.) cinsel ihtiyacını gidermek zorundasın. Bunu nasıl halletmen gerektiği sana kalmış. Tek çare bu gibi görünüyor. Diğer seçenek ise çok işe yaramıyacağını düşünsemde piskolojik tedavi almandır.

Hep rüya göreceksin diye bir şey yok.

O iş olduktan sonra abdest almazsan dinimizce cünüp olursun. Dinimizin ibadetlerini yerine getiremezsin (namaz, oruç vb..)

Peki sonradan abdest alsak o iş olduktan 2 gün sonra vs?

Saygımdan dolayı bu konuları açmaya utanırım, onlar da konuşmaya utanırlar.
Ailenle konuşmak yerine dediğimiz yere gidip derdini anlatabilirsin. Ailen sana baskı yapıyor ve seni bunalıma sokuyor. Sanırım bu problem seni başka yollara gönderiyor. Senin sorunun tahminen bu, çevren de olan baskı ve stres etkiliyor.

Peki sonradan abdest alsak o iş olduktan 2 gün sonra vs?

Cünup iken Kur'an tutamazsın. Camiye giremezsin, Kur'an okuyup namaz kılamaz oruç tutamazsın. Eğer o işin olup olmadığından emin değilsen bile her banyo ve duşunda gusül al, garanti olsun. Ayrıca o işten sonra ağzını, burnunu(tam hatırlamıyorum) yıkamadan gıda almak mekruhmuş.

O gece ya görürsun ya gördügünü hatırlamazsin o sana bağlı. Ben hatırlamıyorum. Fakat sesinin değiştiğini fark edersin. O zaman ergenlige girmişsindir.

Cünüp gezmemek tercihimdir. Her banyoda abdestini almanı tavsiye ederim. Zira bu ergenligin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…