Cinsel içerikli rüya görmek istemiyorum

Arkadaşlar 14 yaşında bir erkek çocuğuyum ve herkes gibi ergenliğe gireceğim veya girdim. İşte size bu çelişki bende neden var bunu anlatayım. Ergenliğe girdiğimi düşünüyorum çünkü belli yerler de bir şeyler meydana geldi. Girmediğimi düşünüyorum hala o rüyayı görmedim(anladınız). Ama ya gördüysem? Belki kalktığımda ıslaklık hissetmeyip öyle devam ettim, korkuyorum. Bana bahsedin arkadaşlar. Ve de 2.sorum o iş olduktan sonra abdest alınmazsa ne olur? Bende de bu durum var yardımcı olun.

Eğer görmediysen abdest almana gerek yok. Din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenime bende sormustum bu soruyu.

Arkadaşlar 14 yaşında bir erkek çocuğuyum ve herkes gibi ergenliğe gireceğim veya girdim. İşte size bu çelişki bende neden var bunu anlatayım. Ergenliğe girdiğimi düşünüyorum çünkü belli yerler de bir şeyler meydana geldi. Girmediğimi düşünüyorum hala o rüyayı görmedim(anladınız). Ama ya gördüysem? Belki kalktığımda ıslaklık hissetmeyip öyle devam ettim, korkuyorum. Bana bahsedin arkadaşlar. Ve de 2.sorum o iş olduktan sonra abdest alınmazsa ne olur? Bende de bu durum var yardımcı olun.
Hep rüya göreceksin diye bir şey yok..

O iş olduktan sonra abdest almazsan dinimizce cünüp olursun. Dinimizin ibadetlerini yerine getiremezsin (namaz,oruç vb..)

Selamlar. Şimdi uyuyacağım ama uyumaktan korkuyorum. En küçük cinsel içerikli bir film/dizi izlesem geceleyin rüyamda abuk subuk sayıklıyorum galiba. Kız kardeşimle aynı odada kalıyoruz. Dalga geçiyor. Bu kaçıncı kez başıma geldi. Ne yapabilirim? Hafıza temizlemek mantıklı olur mu? Zihnimi nasıl arındırabilirim? Her türlü öneriye açığım.
Rüyalarından kurtulamazsın. Eğer bunu bir kabus olarak görüyorsan, onun üstüne gitmekten başka bir çaren yok. Zamanında yılanlardan çok korkuyordum (Çocukluktan kalma) gittim bir tanıdığım avcı ile konuşup tarladaki yılanları halletmiştim hem çıplak ile hemde zıpkın gibi silahla 12 tane yılan avlamıştım. Sende cinsel dürtülerini yok etmek için (Büyük ihtimalle vücudunun cinsel ihtiyaçları var.) cinsel ihtiyacını gidermek zorundasın. Bunu nasıl halletmen gerektiği sana kalmış. Tek çare bu gibi görünüyor. Diğer seçenek ise çok işe yaramıyacağını düşünsemde piskolojik tedavi almandır.

Saygımdan dolayı bu konuları açmaya utanırım, onlar da konuşmaya utanırlar.
Ailenle konuşmak yerine dediğimiz yere gidip derdini anlatabilirsin. Ailen sana baskı yapıyor ve seni bunalıma sokuyor. Sanırım bu problem seni başka yollara gönderiyor. Senin sorunun tahminen bu, çevren de olan baskı ve stres etkiliyor.

Peki sonradan abdest alsak o iş olduktan 2 gün sonra vs?

Cünup iken Kur'an tutamazsın. Camiye giremezsin, Kur'an okuyup namaz kılamaz oruç tutamazsın. Eğer o işin olup olmadığından emin değilsen bile her banyo ve duşunda gusül al, garanti olsun. Ayrıca o işten sonra ağzını, burnunu(tam hatırlamıyorum) yıkamadan gıda almak mekruhmuş.

O gece ya görürsun ya gördügünü hatırlamazsin o sana bağlı. Ben hatırlamıyorum. Fakat sesinin değiştiğini fark edersin. O zaman ergenlige girmişsindir.

Cünüp gezmemek tercihimdir. Her banyoda abdestini almanı tavsiye ederim. Zira bu ergenligin ne zaman ne yapacağı belli olmuyor...

Sınava hazırlanıyorum, bir de bunun da yükü var üstümde.
Ben yaşına göre doktor bu rüyalanmayı normal diyecek. Tahminen çocuk doktoru var, erken ve geç girebiliyor bu dönemler de. Hocamın dediği gibi, o an rüyalandıysan o işi göreceksin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı