Cinsel içerikli rüya görmek istemiyorum

Çok basit bir çözümü var. Yatmadan önce malum ihtiyacınızı halledin. %70 ihtimalle görmezsiniz. Bazı kişilere inanması zor gelebilir. Ben bir keresinde gece tam 3 rüya gördüm. 3 kere kalkıp duş aldım. Üstelik hiçbir şey izlememiştim. Rüyanın içinde Aleyna Tilki vardı. Tek iyi yönü bu diyebilirim.

Aleyna Tilki mi? Aleyna abla geçmiş olsun.

Dindarlıkla psikolojik desteğin bir çelişkisini göremiyorum.
Yok hocam orada bir sıkıntı yok ama aileme bu konuyu açarsam bana bozulabilirler hatta kırılabilirler bile.
Bakın bir noktada ciddi olayım. İşin geyiği bir yana, eğer belirli meseleleri (random meseleler) bu kadar kolay kafaya takabiliyorsanız, ilerde çok sıkıntı çekebilirsiniz, özellikle de stres altında. Dolayısıyla psikolojik destek almak sizin yararınıza olur.
Şöyle bir örnek vereyim: Gecenin bir yarısı tam uyumak için yatağa yattığım sırada seneler önce yanlışlıkla yeni tanıştığım bir kişiye rezil bir anımı anlattığım aklıma geliyor ve utanıp uykum kaçıyor. Sabaha kadar kendi kendime bu konuyu tartışıyorum. Bu basit bir örnek. Daha niceleri var.

Arkadaşlar 14 yaşında bir erkek çocuğuyum ve herkes gibi ergenliğe gireceğim veya girdim. İşte size bu çelişki bende neden var bunu anlatayım. Ergenliğe girdiğimi düşünüyorum çünkü belli yerler de bir şeyler meydana geldi. Girmediğimi düşünüyorum hala o rüyayı görmedim(anladınız). Ama ya gördüysem? Belki kalktığımda ıslaklık hissetmeyip öyle devam ettim, korkuyorum. Bana bahsedin arkadaşlar. Ve de 2.sorum o iş olduktan sonra abdest alınmazsa ne olur? Bende de bu durum var yardımcı olun.

Bu cümlenle gitmeni tavsiye edeceğim, bence sen de ruhsal sıkıntılar olabilir. Burada alacağın en iyi öneri budur ve özel şeyler.
İslam dinine inanmıyorum ve bu konularda ailemle ters düşen bir insanım. Benim ne düşündüğümü her zaman küçümserler ve neye inandığımı/inanmadığı dahi onlara açmadım daha. Saygımdan dolayı bu konuları açmaya utanırım, onlar da konuşmaya utanırlar. Cinsel bir hayatım yok ki Türkiye için söylüyorum yaşım bunun için küçük denilebilir. Boşuna ailemle tartışmak istemiyorum, özet bu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı