iPhone 16e alınır mı?

Apple ekosistemi bir başka apple a geçmeyi düşünüyorsanız alınabilir biraz daha bütçe yükseltirseniz ve yapay zeka sizin için çok önem arz etmiyorsa 15 öneririm 2. Ele yönelirseniz 14 prolara bakabilirsiniz

Sizin kriterleriniz için 16e 13'ten çok daha iyi olacaktır uzun süre daha güncelleme alacağını düşünüyorum yanlış bilmiyorsam Apple Intelligence de alıyor iOS 26.1 ile 13 le kıyaslanmaması bile gerekli bana kalırsa.

13 ile 16e arasında çok fazla fiyat farkı yok gibi yani bakıldığında yeni model yeni sürüm olan 16e mantıklı gibi geldi bana açıkçası ama yine de bir karar almış değilim.

13 ile 16e arasında çok fazla fiyat farkı yok gibi yani bakıldığında yeni model yeni sürüm olan 16e mantıklı gibi geldi bana açıkçası ama yine de bir karar almış değilim.
13 e kıyasla 16e çok daha mantıklı kalır sizin karar vermeniz gereken apple ekosisteminin içine girip girmeyeceğiniz yoksa aynı fiyatlara çok daha iyi özellikteki telefonlar mevcut

13'e kıyasla 16e çok daha mantıklı kalır sizin karar vermeniz gereken Apple ekosisteminin içine girip girmeyeceğiniz yoksa aynı fiyatlara çok daha iyi özellikteki telefonlar mevcut.

Android bir cihaz düşünmüyorum ilk defa Apple bir cihaz alacağım yani şu anki kullandığım telefona (S20 FE) 8.000 - 8.500 gibi fiyatlara sayıyorlar mağazalar o değerlerde düşürtebilirsem fiyatını daha kolay olur almam.

Ekosisteme girmek için alınır. 60 hz günlük kullanımda çok zorlamaz. İyi video çeker. Gece fotoğrafları çeker. Tek eksik geniş açı. İşlemci ve yazılım güncel. AI özellikleri Türkçe kullanacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı