Cinsel yönelim önemli midir?

Bu durum da sana tavsiye veya akıl vermek bize düşmez bence senin ruhunun ve zihninin isteklerine önem vermen lazım sessiz bir ortamda kendini dinle uzun uzun düşün isteklerini arzularını bir kenara ayır ileride nasıl mutlu olabileceğini düşün ve kendini çok sıkma eğer aşırı çıkmaza girersen bir uzman ile görüşebilirsin sana tavsiye edeceğim bir doktor bile olabilir zamanında sinir ve uykusuzluk yüzünden kendisi ile uzun bir süre görüşmüştüm kendine iyi bak iyi günler 🤗.
 
Ya bence bende aynı 16 yaşındayım bence bunları aşmalısın cinsel yönelimin sadece kendine. Senin yaşayacak daha çok yılların bu yıllar seni eğeliye eğeliye gerçek kimliğini oluşturacak. Bence en iyisi ilerideki üniversite sınavına şimdiden hazırla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu değişen bir şey değil. Hormonal bir şey değil. Utanacağın bir şey değil. Normal bir şey. Tabii bu ülkede bizim gibileri anlayan az.

Ben de sizin gibiyim. Değişmeyeceğine emin olmama rağmen hormon testi yaptırdım ve normal çıktı. Doktorlara sordum bunun normal olduğunu söylediler. Kabullenmenizi tavsiye ederim.

Başka sorunuz varsa sorun. Sizi bu konuda bu forumda en çok anlayabilecek kişilerdenim.
 
Selamlar 16 yaşındayım, ben her iki cinsiyetten de hoşlanıyorum ve bu artık canımı sıkmaya başladı. Nasıl sadece kızlardan hoşlanabilirim? Eleştiri yapacaklar uzak durursa sevinirim konu benim için ciddi ve mühim.
Dostum cinsel yönelim önemli değil. Ama kendinde bu durumu çok ciddi anlamda düşünüyor ve büyütüyorsan bir psikolog ile konuş. Sana verebileceğim naçizane tavsiye budur.

Hormonların yönelim konusunu değiştirmek pek kolay değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı