Cinsel yönelim önemli midir?

Tanıdığım bir kaç erkek askerde hep diğer erkeklere sarkıntılık yapmışlar ve bu olay çok yaşanıyor böyle durumlarda, bana çok iğrenç geliyor ama sen iğrenç bulmuyorsan istediğini yapmakta özgürsün. Eğer rahatsız ediyorsa seni arkadaşların dediği gibi psikolog ile görüşmende fayda var.
 
Bu durum çok rahatsız ediyorsa psikolog ile görüşmenizi tavsiye ederim ama ailenize nedenini nasıl anlatırsınız bilmiyorum. Belki de anlayışlılardır ama uyarayım. Bizimkiler sıcak bakmıyordu mesela.
 
Annem umursamaz babama anlatırsam da akşama tekmeyi yerim. 🥰

Öncelikle bu çok normal bir durum, kafana takmana hiç gerek yok, benim de önerim erkekler ile aklına getirmemeye çalışman olur, zamanla alışacağını düşünüyorum. Bunun bilimsel açıklamları da var, beynindeki sinir ağları zamanla düşündüğün yaptığın şeylere göre sonradan şekillenebiliyor çok detay konular, dediğim gibi erkekler ile düşünmemeye çalış, zamanla atlatırsın diye umuyorum 🙏
 
Önemsizdir, hemcinsinizden hoşlanmanız gayet normal ve utanılacak veya ayıp bir şey değil. Bazen daha iyi bile olabiliyor, çünkü hemcinsin seni daha iyi anlayabiliyor çoğu zaman. O yüzden kafaya takmayın, içinizdeki bu istek ne yaparsanız yapın gitmeyecektir. Bir gün yatakta hemcinsiniz ile sarılarak bulursanız bu yazdıklarınızın ne kadar önemsiz olduğunu anlayacaksınız. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı