Cinsel Yönelim Testi

Sex tamamen bilinçdışı bir olaydır.
Cinsellik ise bilinçli olandır.
Sex'in bilinçdışı olduğunun en büyük kanıtı, insanların bir takım masum hayvanlara olan meylidir.
Şahsen ben masum bir köpeği şey edemem o yüzden bilemedim.

Şahsen ben bir köpeği şey edemem o yüzden bilemedim.
Adam haklı... Bunu anlamak çok zor değil insan aklı olan bir varlıktır ve yaptıklarını bilinçli olarak yapar. Zaten bizi bu dünyada diğer varlıklardan ayırt eden yegane özellikler bilinç ve akıldır. Hatta günümüzde bilince sahip hayvanlar görünce şaşırıyoruz -örneğin bir maymunun isteyerek ateş yakıp ısınması gibi- çünkü normalde doğada bunu göremezsin. Ayı sırtı kaşınır gider ağaca sırtını kaşır ama bunu bilinçli yapmaz, yapması gerektiği için yapar. İnsan olalım...

Bilinç düzeyi yükseldiğinde, bilinçsiz davranışları bastırabilirsin.
Küçük İskender der ki :

''Kitap okuyanın kamışı daha az kalkar''
Küçük İskenderin varoluş sancısı çekmesi, sonra da eliyle çekmesiyle alakası yok yani o işin.

Küçük İskenderin varoluş sancısı çekmesi, sonra da eliyle çekmesiyle alakası yok yani o işin.
Söylediğin hiç benim söylediğime uymuyor.
Ben başka bir şeyden bahsediyorum.
Kitap okuyan insanlar bilinçlenir, bilinçlenen insan da hayatta seksten daha önemli şeyler olduğunu anlar.
Manuel takılmayla ne ilgisi var? İskender'in sex hayatını nerden biliyorsun?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Tartışmaya girmeyeceğim bu senin görüşün saygı duyarım, ayrıca ben o cevabı genel olarak vermiştim size özel değildi. Böyle anlaşıldıysa ve gece size rahatsızlık verdiyse özür dilerim. İyi forumlar saygılar...

Yok be bir şey yok öylesine yazdım işte.

Ben bir şey istemiyorum ki senden? Ayrıca benim söylediklerim bu yazdıklarından da farklı.
Sanırım yine anlamadın demek istediğimi? Ben sana insanların ilkel yanlarından bahsetmiyorum. İçinde yaşadığımız sistemin iyi olduğunu da anlatmadım? Bahsettiğim şey cinsellik ve sex'in farklı şeyler olduğu. Ve vurguladığım şey de bilinç düzeyi yükselmemiş ama eline lüks eşyalar verilmiş insanın bilinçsizce yaptığı saçmalıklar.
Sen kalkmış bambaşka şeylerden bahsediyorsun. Bu söylediklerin Anarşizmin konusu.

A pardon bildirimde bana yanıt verdiğini gördüm sanki yanlış oldu pardon.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…