Cinsiyet tespiti

Bu konuyu açmamdaki sebep böyle tiplerin ve benzerlerinin sürekli önümü kesmesi. Bu gün de kestiler bende kendimi böyle rahatlatıyorum. Konudan rahatsız olanların sayısı çok artarsa bir şeyler yaparız ama şimdilik durmasını istiyorum.

Bu konuyu açmamdaki sebep böyle tiplerin ve benzerlerinin sürekli önümü kesmesi. Bu gün de kestiler bende kendimi böyle rahatlatıyorum. Konudan rahatsız olanların sayısı çok artarsa bir şeyler yaparız ama şimdilik durmasını istiyorum.

Başkasının tipiyle giyimiyle dalga geçmek için konu açmanın mantığı nedir anlamadım önünü kesiyorlarsa git yasal olarak hakkını ara burada insanlar ile dalga geçmenin ne sana ne bir başkasına faydası olmaz.

Kissaki

Görüyorum ki birçok konuya muhalefet olmak istiyorsunuz. Nerede bize zarar veren şeyler varsa hepsini koruyup kollama girişimi görüyorum sizde. Konudan rahatsız olduysan geri tuşu var onu kullanabilirsin.

Ayrıca şu fotoğraftaki serserileri kayıracak kadar ne yaşadın anlamıyorum ki.

Kissaki

Görüyorum ki birçok konuya muhalefet olmak istiyorsunuz. Nerede bize zarar veren şeyler varsa hepsini koruyup kollama girişimi görüyorum sizde. Konudan rahatsız olduysan geri tuşu var onu kullanabilirsin.

Ayrıca şu fotoğraftaki serserileri kayıracak kadar ne yaşadın anlamıyorum ki.

Neyin ne olduğu anlayamayacak kadar anlayışsız isen bu benim problemim değil. Ayrıca fotoğraftaki hiç bir kişiyi tanımıyorum savunmuyorum da bir çok konuya muhalefet olduğumu düşünüyor olman da beni ilgilendiren bir mevzu değil. Aynı şekilde yorumlarım bir şekilde seni rahatsız ediyorsa ki etmesi için bir sebep göremiyorum sende benim yorumlarımı görmezden gelebilirsin. Üstelik sadece ben değilim bu konunun açılmasında ki sebebi anlamayan ama nedense bana bu tarz bir yorum geliyor.

Bu forumda benim bildiğim insanların amacı yeni şeyler öğrenmek bir sıkıntı ile karşılaşıldığında karşılıklı olarak yardım almak yeni fikirler üretmek ve bunları konuşmak. Burada açılan konu fotoğrafta bulunan kişileri aşağılamaktan başka bir şey değil bundan zevk alıyorsanız bir şey diyemem. Ama benimle olan derdiniz nedir anlayamadım maalesef. İlk yazdığım mesajda fotoğrafta geçen kişileri savunduğumu ve konuyu açan arkadaşın bahsettiği üzere önünü kesmelerini haklı bulduğumu algılayıp beni muhalefet olarak görüyorsan sıkıntı sendedir bende değil. Fotoğrafta bulunan kişileri kayırmadığımı gösterebilmek için sanırım bende bir konu açıp insanların tipleriyle dalga geçmem gerekiyor buradaki konu bu insanların neden böyle oldukları ufak çocuklara kötü örnek oldukları ile ilgili olmadığı için böyle bir mesaj yazdım.

Bir şey daha belirtmek istiyorum Yükseköğretime Geçiş ''Savaşı'' isimli konuda ben kendi görüşümü belirttikten sonra beni etiketleyip alttaki yorumu yaptınız.

Kissaki Siz ve sizin gibilerin üzerine binen çok olur. Benden söylemesi. Elinden ekmeğini alırlar olabilir alsınlar belki karınları açtır diyecek bir durumdasın. Söyleyecek söz bulamıyorum. İyi ki sizin gibi bir arkadaşım yok.

Buradan da anlaşılacağı üzere sanki benimle şahsi bir muhalefet içindesiniz ben genel olarak görüşümü belirtirken siz özel olarak bana karşı çıkıyorsunuz ikimizde insanız elbette farklı fikirlere sahip olacağız ama bunu mantık çerçevesinde tartışacaksanız bana karşı yorum yapın çünkü aynı şekilde daha önce düz bir duvar örüp fikir alışverişi yapmaya açık değildiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı