Switch ömrünün sonunda. Bu noktadan sonra Switch 2 beklemek daha iyi illa alınacaksa. Ben DS öneriyorum sebebi de çift ekran olayı. DS oyunlarının tadı emülatörde çıkmıyor maalesef.Çipli Switch Lite veya Retro El Konsolu (Anbernic , Odin , Trimui ).. Bütçeyi zorlarsan retrolar için giriş seviyesi bir el konsolu Miyoo Mini Plus gibi çipli SL in yanına sığdırırsın.
Emulatörü seçenek kabul etmiyorum aynı tadı vermez.3 ununde pc de emulatoru var sorunsuz calisiyorlar. Bence nitendo switch lite al, dsi cok eski p3 e gerek yok 5 varken.
Hocam şöyle bi şey yaptım.Hiçbiri. Bence 2DS ya da 3DS alın. PS3 almayın direkt gerek yok. DS oyunları emülatörde tat vermiyor ama ondan 2DS ya da 3DS öneriyorum.
Onun için de biraz alıyorum zaten hocam PS3 ve DSi sistemlerini. İkisini de 3-4 gündür araştırma yaparak sıfır ayarında kutulu bir şekilde alacağım ve Switch 2 konsoluna kadar kullanıp satıp Switch 2 alacağım. Özellikle PS3 piyasası dehşet derecede hızlı artıyor. Geçen sene 2 bin civarına aşırı rahat bulunurken şimdi 5 binden ucuza bulamıyorsunuz. DSi da aynı şekilde Lite modeller 500 lira civarıyken geçen sene şimdi 2.5-3 bin lira.Switch ömrünün sonunda. Bu noktadan sonra Switch 2 beklemek daha iyi illa alınacaksa. Ben DS öneriyorum sebebi de çift ekran olayı. DS oyunlarının tadı emülatörde çıkmıyor maalesef.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.