CECH numarasına göre değişebilir, yada değişmeyebilir. Kullanılan programa göre. (HEN programına fazla fark etmez.) ama çipli yerine normal almak daha iyi olabilir çünkü çipli ps3 modifiye edilmiş olabilir. Bilemezsin o yüzden güvende olmak daha iyiÇipli derken ?
İçinde ODE çipi var sanırım ve CECH 2500X'in üzerinde bir PlayStation.
Cech numarası nedir? Cihazı görmeden kimse bir şey diyemez. Daha önce tamir görmüş olabilir.
Op eğer cech numarası 3004b Slim ise ben sana kişisel olarak yardımcı olurum. Benim PS3'ümde bu ve kendim kırdım.
Cech numarasına göre değişebilir, ya da değişmeyebilir. Kullanılan programa göre. (hen programına fazla fark etmez.) Ama çipli yerine normal almak daha iyi olabilir çünkü çipli PS3 modifiye edilmiş olabilir. Bilemezsin o yüzden güvende olmak daha iyi.
Çipli derken?
İçinde ode çipi var sanırım ve cech 2500X'in üzerinde bir PlayStation.
Millete bozuk mal satmak istemem ama tamir gördüyse almayacağımKırılmış makineye garanti verilmesini ilk defa gördümNereye kadar işine yarar bilmiyorum, biraz tuzakmış gibi geldi bana
Bence normal al, HEN ile kendin kır. En iyi kendine güvenirsinMillete bozuk mal satmak istemem ama tamir gördüyse almayacağım
Bence normal al, hen ile kendin kır. En iyi kendine güvenirsin.
Bence normal al, hen ile kendin kır. En iyi kendine güvenirsin.
Kendin gidip bakman iyi olur. Eğer Slim CECH-3004B ise HDD si 120GB olması lazım. Eğer daha fazlaysa değiştirilmiştir. Buradan anlamak kolay olur sanırım, eğer HDD 120 den fazlaysa bence ps3 hakkında dahada soru sorman iyi olur ve anlaşılırCihazı sıfır almış aldığı firma kırmış eline vermiş.
Kendin gidip bakman iyi olur. Eğer Slim CECH-3004b ise HDD'si 120GB olması lazım. Eğer daha fazlaysa değiştirilmiştir. Buradan anlamak kolay olur sanırım, eğer HDD 120'den fazlaysa bence PS3 hakkında daha da soru sorman iyi olur ve anlaşılır.
İyi yapmışsınBakacağım zaten sadece elimde kalırmı diye açmak istedim konuyu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.