Cips yiyerek kilo alınır mı?

Oda var yüksek kalorili sağlıklı yiyecekler yemek lazım. Fıstık ezmesi vb. Suplament olabilir.

Kardeş sen biriyle kavga etme adam ölür.

Mayonez kullanarak kısa sürede hızlı kilo alımı gerçekleşebilir. Eğer dininize domuz eti yasak değilse bacon yiyebilirsiniz.

Abur cubur yiyerek kilo alırsınız, fakat bu sağlıksız kilo almak olur, aburcubur ve şekerli şeyler dışında yerseniz daha iyi olur.

Sen benim ruh ikizim olmalısın. Ben de 185 57 kiloyum ve kilo alamıyorum diyetisyene gittim. Olmayınca olmuyor. Şu an yediğimizden daha fazlasını yaktığımız için kilo almıyoruz (günde 12 saat yatakta PC başındayım ona rağmen).yaşlandıkça daha az yakarak kilo alabiliriz ya da hiç alamayız.

Mayonez kullanarak kısa sürede hızlı kilo alımı gerçekleşebilir. Eğer dininize domuz eti yasak değilse bacon yiyebilirsiniz.

Yok hocam domuz eti kalsın Mayonez yiyeyim.
Abur cubur yiyerek kilo alırsınız, fakat bu sağlıksız kilo almak olur, aburcubur ve şekerli şeyler dışında yerseniz daha iyi olur.

Diyetisyenin verdiklerine 1 ay boyunca uyacağım. Gelişme olursa öyle devam edeceğim. Cips kararımdan vazgeçtim

Hocam hortlatıyorum da merak ettim, alabildiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…