Cipsleri nasıl satabilirim?

Arkadaşlar, pati boy cipslerinin içindeki kodlar bana lazım. Bunun için 100'den fazla cips stokladım (doristos, ruffles ve lay's). Bunların içindeki kodları alıp nasıl satabilirim? Cipslerin tanesi 6.85 TL-7.85 TL arası. Ben tanesini 4 TL'den satmayı düşünüyorum. 10 tanesi 35 TL. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Komşuya, dosta, düşmana sattım fakat artık onlar cipsten bıktı almıyorlar artık. Site üzerinden satabilir miyim? Kodları gönderenler arasında çekiliş yapıp BF V verebilirim. :)

Hocam kodları ne yapacaksınız, yazar mısınız? Çok merak ettim.
@Moltreach arkadaşın dediği gibi.
Online olarak kimse almaz söyleyeyim arkadaşa falan satmayı deneyin.
Benimde umudum yok ama artık almıyorlar.
Üstte yazdığım hopi paracıkları 20TL olunca Steam'e 20TL aktarabiliyor, her cipsten 5 veya 10 çıktığı için şans işi. Ben böyle düşündüm açıkcası.
Yaygınlaştığı için artık 5 TL çıkıyor, çok nadir 10 TL çıkıyor.

@Moltreach arkadaşın dediği gibi.

Benim de umudum yok ama artık almıyorlar.

Yaygınlaştığı için artık 5 TL çıkıyor, çok nadir 10 TL çıkıyor.

Hocam ben bir de Getir'den 25 TL'ye 20 TL indirim kuponu kullanıp 8TL'ye Fast food paketi hazırlıyorum 5 6 çeşit şey oluyor oradaki cipsten 10TL çıkarsa karşılamış oluyor 1 2 kere yaptım ücretsize geldi öyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı