Çıraklık okulundan çıkılabilir mi?

Mehmet Cabuk

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben 16 yaşima gireceğim cıraklik okulundayim ve birkaç ay sonra cıkmayi düşünüyorum cıkmak zor mu? Zorlandiğim icin cıkmak istiyorum ve işimden memnun değilim.

En kısa sürede cevap verirseniz sevinirim.

Peki okul beni almazsa geri ne yapacağım? Başka bir okula mı gitmek zorundayim yoksa hiç eğitimhayatima geri dönemeyecek miyim?
Okulun sizi almama gibi bir şey yapacağını sanmıyorum. Yaparsa da İlçe Milli Eğitime gidip dilekçe veriyorsunuz, belirli günlerde okul müdürleri toplantısı oluyor. O gün geldiğinde sizi herhangi bir okul müdürü kabul eder o okula gidersiniz.

Neden çıkmak istiyorsunuz? Bence biraz daha dayanın iş deneyimini ve işi öğrenirseniz geleceğinizde rahat edersiniz.

Bilişim bölümündeydim eskiden sınıfta kaldiğim icin gecmiştim cok zorlaniyorum her gün inşaatayim ve sevmiyorum işimi biraz parami biriktirip cıkmak istiyorum pişmanim girdiğim icin.

Okulun sizi almama gibi bir şey yapacağını sanmıyorum. Yaparsa da ilçe milli eğitime gidip dilekçe veriyorsunuz, belirli günlerde okul müdürleri toplantısı oluyor. O gün geldiğinde sizi herhangi bir okul müdürü kabul eder o okula gidersiniz.

Tamamdir teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı