ay1kan
Centipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Rx 6600 İ7 9700F H310M PRO VDH PLUS 16 GB Ram 240 GB SSD 2 TB Harddisk
Arkadaşlar selam. Şimdi malum 8 inci sınıf bitti LGS'ye girdik. Derslerim çok iyi değil büyük bir ihtimal sonuçta çok iyi olmayacak. Bu yüzden aklımda 3 yer vardı. Biri truzim biri meslek lisesi bir diğeride çıraklık eğitim merkezi. Şimdi arkadaşlar aralarından en iyisi çıraklık eğitim çünkü ustalık belgesi çıraklık belgesi kalfalık belgesi ve lise diploması alıyorsunuz ve bir de üstüne 1 gün okul pazar gününe kadar da staj yapıyorsunuz asgari ücretin 5'te birini alıyorsunuz bilgisayar bilişime gireceğim ben oraya gidersem. Turizmi tam bilmiyorum ama orada konaklama bölümü var oraya girebiliyorum. Ve orada da staj var otelde falan çalışıyosunuz. Meslek de normal meslek lisesi. Şimdi arkadaşlar benim çıraklık eğitim için yerim hazır gidersem bilgisayarcıda çalışacağım fakat ortam çok kötüymüş çıraklık eğitimin. Yani okula uyuşturucu sokanlar, kuru sıkı sokanlar, saniye başı kavga edenler, falan. Meslek de öyleymiş. Ama turizmi bilmiyorum. Sizce hangisi en mantıklı bana en mantıklı truzim geliyor çünkü genelde o tarz olayların orada olacağını pek sanmıyorum ve ben o tarz olayların olduğu ortamda bulunmak istemiyorum? Sizce hangisine gitmeliyim? Ya da düz liseye mi gitmeliyim?
Son düzenleme: