S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.683 Makaleler 13 Çözümler 20 9 Mayıs 2024 #11 @juken şaşılığın ameliyatı var ve basit deniyor.
juken Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #12 Salih METİN dedi: @juken şaşılığın ameliyatı var ve basit deniyor. Genişletmek için tıkla... İlerlediği için yapılamıyor küçükken 1 kere oldum ama geçmedi
Salih METİN dedi: @juken şaşılığın ameliyatı var ve basit deniyor. Genişletmek için tıkla... İlerlediği için yapılamıyor küçükken 1 kere oldum ama geçmedi
juken Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #14 759167 dedi: Paran varsa şansında var. Genişletmek için tıkla... Maalesef yok
AdamOlanaÇokBile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 1.252 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Mayıs 2024 #15 juken dedi: Boyum 1.77 gözlüklüyüm da ne farkedecek ki ? Demekki beğeni kıstaslarının altında kalıyorum Genişletmek için tıkla... Boyunuz 17cm kısaldı herhalde hocam.
juken dedi: Boyum 1.77 gözlüklüyüm da ne farkedecek ki ? Demekki beğeni kıstaslarının altında kalıyorum Genişletmek için tıkla... Boyunuz 17cm kısaldı herhalde hocam.
juken Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #16 AdamOlanaÇokBile dedi: Boyunuz 17cm kısaldı herhalde hocam. Genişletmek için tıkla... İnsanlar dalga geçmesin diye yazdım cüce falan yazanlar oldu Hala gülüyorlar sanki komik bişey yazdım umarım başınıza gelmez G @walter wick hocam resmim size ulaştı mı ulaştıysa ne düşünüyorsunuz Son düzenleme: 12 Mayıs 2024
AdamOlanaÇokBile dedi: Boyunuz 17cm kısaldı herhalde hocam. Genişletmek için tıkla... İnsanlar dalga geçmesin diye yazdım cüce falan yazanlar oldu Hala gülüyorlar sanki komik bişey yazdım umarım başınıza gelmez G @walter wick hocam resmim size ulaştı mı ulaştıysa ne düşünüyorsunuz
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #17 juken dedi: İnsanlar dalga geçmesin diye yazdım cüce falan yazanlar oldu. Hala gülüyorlar sanki komik bir şey yazdım umarım başınıza gelmez. G @walter wick hocam resmim size ulaştı mı ulaştıysa ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır ulaşmadı, mail ile atmayı deneyin.
juken dedi: İnsanlar dalga geçmesin diye yazdım cüce falan yazanlar oldu. Hala gülüyorlar sanki komik bir şey yazdım umarım başınıza gelmez. G @walter wick hocam resmim size ulaştı mı ulaştıysa ne düşünüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hayır ulaşmadı, mail ile atmayı deneyin.
juken Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #18 walter wick dedi: Hayır ulaşmadı, mail ile atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam link kayboldu maili burdan yazarmısınız
walter wick dedi: Hayır ulaşmadı, mail ile atmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam link kayboldu maili burdan yazarmısınız
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #19 juken dedi: Hocam link kayboldu maili burdan yazarmısınız Genişletmek için tıkla... walterwicks1@protonmail.com
juken dedi: Hocam link kayboldu maili burdan yazarmısınız Genişletmek için tıkla... walterwicks1@protonmail.com
juken Hectopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #20 Gönderdim