Çirkin erkeğin şansı var mı?

Çirkin olmaktan utanmayın hocam. Biliyorum çok zor ama gerçekten utanmayın. Size tavsiyem şu: Maniviyatınızı güçlendirebilirsiniz. Aynı zamanda en büyük önerim spora gitmek. Çünkü ne kadar çirkin olursanız olun vücudunuz fit olursa muhakkak hem özgüveniniz artacak hem de çevreniz size hayranlıkla bakar.

Üstadımın konusu hortlatılmış. Yeni yazanlar için söyleyeyim, bu arkadaş çirkin falan değil, sadece üzerinde eziklik psikolojisi olan birisi. Bu tarz konular açıp eni sonunda ban yedi. Çirkin erkek yoktur bakımsız erkek vardır, bu arkadaşa ne kadar laf anlatsakta, anlamak istemedi.

Üstadımın konusu hortlatılmış. Yeni yazanlar için söyleyeyim, bu arkadaş çirkin falan değil, sadece üzerinde eziklik psikolojisi olan birisi. Bu tarz konular açıp eni sonunda ban yedi. Çirkin erkek yoktur bakımsız erkek vardır, bu arkadaşa ne kadar laf anlatsakta, anlamak istemedi.
Nasıl ban mı yedi? Bende diyorum neden yazmıyor.

Nasıl ban mı yedi? Bende diyorum neden yazmıyor.

Ban mı yedi? Yoksa bilerek mi yazmıyor? Bende tam emin değilim ama olsa yazardı eminim. Ban yedi büyük ihtimal, bu tarz çok fazla konu açıyor, insanlar yardım etmeye çalışıyor, tavsiye veriyor, fakat arkadaş hiçbir şeyi kabul etmiyor. Eyleme geçirmiyor, oturduğu yerden mızmızlanıyor sadece.

Misal ben 27 yaşındayım ağustos'ta 28'e gireceğim ömrümde hiçbir kızın elini tutmadım dokunmadım. Nedeni çirkin olmam boyum kısa 1.60 gözlerim şaşı ve çenem geride benim gibiyseniz kız arkadaşı unutun lisede ve üniversitede 4 kere reddedildim. Maymun bile senden daha yakışıklı diyen bile oldu.
Selam, öncelikle genetik faktörlerin dışında bir yorum yapacağım takıldığın insanları bir gözden geçir bence görünüş zorbalığı yapan insanlarla iletişime girme bile. Şimdi boyum kısa 1.60 demişsin buna bir şey yapamayız belki düzenli esneme yaparsan 2 3 cm uzatabiliriz. Çene için yanlış değilsem çeşitli egzersizler var bir dene istersen ya da ameliyat olacaksın. Şaşılık diyoruz ama ne tür şaşılık ? (Konverjan,Diverjan,Vertikal) belki ona göre bir yöntem sunabilirim sana. Son olarak spor yap ve hayatı çok kasma hocam biraz fazla pozitife kaçan yorum olacak ama her malın alıcısı vardır diyorum ben.

Adam banlanmış farkında değilim neyse başka hesaptan görür herhalde :(

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı