Hocam bence çirkin değilsiniz. Sadece yeni bir saç modeli ve yeni outfit yapmalısın. Mesela örnek vereyim güzel bir buz mavisi pantolon size çok yakışacaktır.
Ezik değilki gerçeklerKendini ezik görmeyi bırak.
Böyle nasıl hocamHocam bence çirkin değilsiniz. Sadece yeni bir saç modeli ve yeni outfit yapmalısın. Mesela örnek vereyim güzel bir buz mavisi pantolon size çok yakışacaktır.
Yani ortalamasın. Saçını uzatmayı deneyebilirsin. Spora giderek daha estetik gözükebilirsin. Grimsi şeyler yerine bol pantolon almayı dene. Her türlü kombine yakışır. Renkleri iyi ayarla. Bende tip yok mesela ama kombinle beraber azıcık da olsa iyi görünüyorum.Ezik değilki gerçekler
Böyle nasıl hocam
Hocam saç sakal uzatamam onu geçelim işden ötürü tavsiyeleriniz için teşekkürlerYani ortalamasın. Saçını uzatmayı deneyebilirsin. Spora giderek daha estetik gözükebilirsin. Grimsi şeyler yerine bol pantolon almayı dene. Her türlü kombine yakışır. Renkleri iyi ayarla. Bende tip yok mesela ama kombinle beraber azıcık da olsa iyi görünüyorum.
Gülücük ne alaka @pesimistingözyaşlarıEzik değilki gerçekler
Böyle nasıl hocam
Hocam siz harbi 1.60 mısınız? Ben 1.70 boyla sizden daha kısa duruyorumda.Belki fotoğraf kalitesiyle alakalıdır.Önerim ise body buildinge başlayın.Vücudunuz bir şekle girsin.Onun dışında maddi durum,vücut ve kültür seviyesi sayesinde eninde sonunda bir kız arkadaşınız olur.Ezik değilki gerçekler
Böyle nasıl hocam
Dalga geçme kardeş çirkin olduğumun farkındayım buda hoşlandığım kızdan gelen mesaj
Mesajıma gülücük atanlar umarım sizde bir gün böyle eziklenirsiniz
Sadece sana olmuşsa bize kesin mi olacağı? "İnşallah eziklenirsiniz" derken de çok içten yazmışsınız benim de atasım geldi şimdi gülücük.Misal ben 27 yaşındayım ağustos'ta 28'e gireceğim ömrümde hiçbir kızın elini tutmadım dokunmadım. Nedeni çirkin olmam boyum kısa 1.60 gözlerim şaşı ve çenem geride benim gibiyseniz kız arkadaşı unutun lisede ve üniversitede 4 kere reddedildim. Maymun bile senden daha yakışıklı diyen bile oldu.
Adamlar,pardon "ucubeler" mesajına sırf çirkin diye gülücük atmış.Adam da inşallah eziklenirsiniz demiş.Ne var bunda? Sen kimsinde insanların hayatına bilmeden yargılıyorsun.Gülücük atanlar asıl ezik ucubeler.Sadece sana olmuşsa bize kesin mi olacağı? "İnşallah eziklenirsiniz" derken de çok içten yazmışsınız benim de atasım geldi şimdi gülücük.
Reddedilme sebebi sadece çirkinlik değil kimisi davranışa ilgiye bakar ama seni reddedenler kitabı kapağına göre yargılamış.
Nasıl dilersenizAdamlar,pardon "ucubeler" mesajına sırf çirkin diye gülücük atmış.Adam da inşallah eziklenirsiniz demiş.Ne var bunda? Sen kimsinde insanların hayatına bilmeden yargılıyorsun.Gülücük atanlar asıl ezik ucubeler.
Kral adam ömürlük ban yedi hala neyin dramasını yapıyorsunuz. 3 ay önceki konuAdamlar,pardon "ucubeler" mesajına sırf çirkin diye gülücük atmış.Adam da inşallah eziklenirsiniz demiş.Ne var bunda? Sen kimsinde insanların hayatına bilmeden yargılıyorsun.Gülücük atanlar asıl ezik ucubeler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.