Çirkin erkeğin şansı var mı?

Dosya Ekleri

• IMG_4317.jpeg
    152,1 KB · Görüntüleme: 219
Ezik değilki gerçekler

Böyle nasıl hocam
Yani ortalamasın. Saçını uzatmayı deneyebilirsin. Spora giderek daha estetik gözükebilirsin. Grimsi şeyler yerine bol pantolon almayı dene. Her türlü kombine yakışır. Renkleri iyi ayarla. Bende tip yok mesela ama kombinle beraber azıcık da olsa iyi görünüyorum.

Hocam saç sakal uzatamam onu geçelim işden ötürü tavsiyeleriniz için teşekkürler

Ezik değilki gerçekler

Böyle nasıl hocam
Gülücük ne alaka @pesimistingözyaşları

Son düzenleme:
Ezik değilki gerçekler

Böyle nasıl hocam
Hocam siz harbi 1.60 mısınız? Ben 1.70 boyla sizden daha kısa duruyorumda.Belki fotoğraf kalitesiyle alakalıdır.Önerim ise body buildinge başlayın.Vücudunuz bir şekle girsin.Onun dışında maddi durum,vücut ve kültür seviyesi sayesinde eninde sonunda bir kız arkadaşınız olur.

Dalga geçme kardeş çirkin olduğumun farkındayım buda hoşlandığım kızdan gelen mesaj

Mesajıma gülücük atanlar umarım sizde bir gün böyle eziklenirsiniz
Sadece sana olmuşsa bize kesin mi olacağı? "İnşallah eziklenirsiniz" derken de çok içten yazmışsınız benim de atasım geldi şimdi gülücük.

Reddedilme sebebi sadece çirkinlik değil kimisi davranışa ilgiye bakar ama seni reddedenler kitabı kapağına göre yargılamış.

Adamlar,pardon "ucubeler" mesajına sırf çirkin diye gülücük atmış.Adam da inşallah eziklenirsiniz demiş.Ne var bunda? Sen kimsinde insanların hayatına bilmeden yargılıyorsun.Gülücük atanlar asıl ezik ucubeler.

Nasıl dilerseniz

Kral adam ömürlük ban yedi hala neyin dramasını yapıyorsunuz. 3 ay önceki konu

1.60 boyundaysan vücut geliştirmeden başka bir seçenek göremiyorum. Ben de 1.67-1.70 boylarındayım ama vücudumla bu eksiği en azından bir kısmını kapatıyorum. lisedeyken başladım, o yıllarda bir sürü sevgilim oldu bu sayede. Uzunlara göre daha rahat kütle kazanıyoruz. Mum edersin o seni reddedenleri. Ayrıyeten bir sürü estetik cerrahı var. 40-50 yaşındaki adamlar bile bunu yapıyorsa sen neden yapmayasın?

Bir fotoğraf isterdim ama bu platformda IQ'su ayakkabı numarasından düşük çok insan var. Canınızı sıkmalarını istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…