Cities Skylines 2 Türkçe yama

Musap5

Hectopat
Daha fazla  
Güncel Türkçe yama var mı acaba? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Kurulum olmuyor.

Güncel Türkçe yama var mı acaba? Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Kurulum olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
nasıl yapıldığını buradan izleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Hocam yapabildim ama şu an french pack vesaire yükleyince mesela hata alıyorum resim bıraktım.

Bir de güzel Türkiye map biliyor musunuz acaba.

Dosya Ekleri

• resim_2025-02-01_144138368.png
    resim_2025-02-01_144138368.png
    189,3 KB · Görüntüleme: 44
Hayır crack kullanıyorum çok pahalı.

French pack veya diğer DLC'leri devre dışı bırakıp tekrar oyunu başlat. Eğer mod kullanıyorsan, hepsini kapatıp hatanın devam edip etmediğini kontrol et.

istanbul pro v1.2 - Skymods İstanbul Map'ı bulunuyor, genelde Türkiye mapı Steam üzerinden var.

French pack veya diğer DLC'leri devre dışı bırakıp tekrar oyunu başlat. Eğer mod kullanıyorsan, hepsini kapatıp hatanın devam edip etmediğini kontrol et.

istanbul pro v1.2 - Skymods İstanbul Map'ı bulunuyor, genelde Türkiye mapı Steam üzerinden var.

French pack kullanmaya çalıştığımda oluyor bir de Germany yani mapler çalışmıyor diğer şeylerde herhangi bir sıkıntı yok.

French pack kullanmaya çalıştığımda oluyor bir de Germany yani mapler çalışmıyor diğer şeylerde herhangi bir sıkıntı yok.

Germany mapler çalışmıyorsa belki Cities 2 değil de normal Cities Map'ını indirmiş olabilirsin, french pack kullanmaya çalıştığında bu hatayı alıyorum demişsin ve resim atmıştın. French pack kullanmamaya b özen göster Türkçe yamayı yap ve sonuçları bir gör, gerekirse yeniden kurulumu yap ve ilk Türkçe yamayı kurulumu yap sonrasında diğer modları dene.

Germany mapler çalışmıyorsa belki Cities 2 değil de normal Cities Map'ını indirmiş olabilirsin, french pack kullanmaya çalıştığında bu hatayı alıyorum demişsin ve resim atmıştın. French pack kullanmamaya b özen göster Türkçe yamayı yap ve sonuçları bir gör, gerekirse yeniden kurulumu yap ve ilk Türkçe yamayı kurulumu yap sonrasında diğer modları dene.

Şimdi Türkçe yamayı yaptım gayet iyi güzel. French pack indirdim bu hatayı aldım yine Germany pack indirdim bunun gibi bir hata aldım. Bunları kullanmadan oyunu oynayabiliyorum yani şu an bir sıkıntı yok. Ama map olsaydı güzel olurdu. Yokmu bu hatanın bir yolu acaba

Şimdi Türkçe yamayı yaptım gayet iyi güzel. French pack indirdim bu hatayı aldım yine Germany pack indirdim bunun gibi bir hata aldım. Bunları kullanmadan oyunu oynayabiliyorum yani şu an bir sıkıntı yok. Ama map olsaydı güzel olurdu. Yokmu bu hatanın bir yolu acaba.

İndirdiğin french pack veya Germany pack yanlış sürümü olabilir mi veya eksik hatalı dosya olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı