Sistem özellikleri.
AMD R5 m330.
i5 5500 5 nesil.
8 RAM.
8 sanal RAM.
Steam'den orijinal oyun.
Her türlü yolu denedim yanıt vermiyorda takılı kalıyor.
Eki Görüntüle 1219048
1.denesim olmadı knk 2.internet var 3.başlattım kaç kere 4. 2. yüklemem oyunu bugün 2 kere yükledim1-Dosyaları doğrular mısın olmazsa 2-internet bağlantını kontrol et 3-PC'yi yeniden başlat 4-oyunu tekrar yükle.
1.denesim olmadı kanka 2.internet var 3.başlattım kaç kere 4. 2. yüklemem oyunu bugün 2 kere yükledim.
sistem gereksinimleri üstündeOyunu sistemin rahat kaldırıyor mu?
Sistem gereksinimleri üstünde.
hemenOyundayken CTRL+alt yapıp Görev Yöneticisi'nden ne durumda olduğunu bizimle paylaşır mısınız?
oyunu başlatıp mı atıyımOyundayken CTRL+alt yapıp Görev Yöneticisi'nden ne durumda olduğunu bizimle paylaşır mısınız?
Hemen
Oyunu başlatıp mı atayım
Oyundayken CTRL+alt yapıp Görev Yöneticisi'nden ne durumda olduğunu bizimle paylaşır mısınız?
Oyundayken CTRL+alt yapıp Görev Yöneticisi'nden ne durumda olduğunu bizimle paylaşır mısınız?
böyle durumOyundayken CTRL+alt yapıp Görev Yöneticisi'nden ne durumda olduğunu bizimle paylaşır mısınız
böyle durumOyundayken CTRL+alt yapıp Görev Yöneticisi'nden ne durumda olduğunu bizimle paylaşır mısınız
Böyle durum.
Böyle durum.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.