Cities Skylines işçi problemi nasıl çözülür?

Endüstri 4.0 politikası açıksa kapat okul sayısı artana kadar sana tavsiyem ortaokul açıldığı gibi direk kurman nüfus artıkça yetersiz çalışan uyarısı gider.

Ayrıca bir bölgede su sıkıntısı var.
Fotoğrafı attıkdan 15 saniye sonra şehir yok oldu zaten natural disasterde oynuyordum.

Fotoğrafı attıkdan 15 saniye sonra şehir yok oldu zaten natural disasterde oynuyordum.

Hocam mükemmel şans. Bence doğal afetleri kapatın ben kapatıp kurdum şehrimi şu an 100k geçti.

Rastgele doğa olayları gerçekleşmiyor öyle sadece istersek biz yapabiliyoruz değil mi?

Evet istersen oyun içi menüden doğal afet oluşturabilirsin sadece rastgele olmaz.

Hocam ben yeni başladımda ilkokul açıldı kurayım mı 1 tane? İşçi problemi olur mu?

İşçi sayısı problemi nüfusla düzelir eğitimsizlik sorunu ise endüstri 4.0 olduğunda ortaya çıkar ama sen ileride sıkıntı yaşamamak için ilkokulu kur sonra lise en sonda üniversiteyi kur

Bu sırada KB ortaokul yok lise var yanlış hatırlamışım.

Rastgele doğa olayları gerçekleşmiyor öyle sadece istersek biz yapabiliyoruz demi.
Hayır oluyor 100k'lık şehri baya büyük bir tsunami sonucu kaybettim. O sırada bazı yatırımlardan dolayı kaynak bulamadığım için şehir gitti tekrar inşa edemedim, vatandaşlar afet kurtarma binaları kurmadığım için öldü. İkinci, bu oyunun başlarında denk geldi. Nasıl bi şans ise 9.3lük tornado daha oyuna başladıktan sonra 20-25 dk içinde geldi şehrin tamamını yıktı zaten daha büyütememiştim o kadar saldım o olunca da.

Hayır oluyor 100K'lık şehri bayağı büyük bir tsunami sonucu kaybettim. O sırada bazı yatırımlardan dolayı kaynak bulamadığım için şehir gitti tekrar inşa edemedim, vatandaşlar afet kurtarma binaları kurmadığım için öldü. İkinci, bu oyunun başlarında denk geldi. Nasıl bir şans ise 9.3'lük tornado daha oyuna başladıktan sonra 20-25 dk içinde geldi şehrin tamamını yıktı zaten daha büyütememiştim o kadar saldım o olunca da.

Yok olay rastgele doğal afetler kapatılırsa doğal afet gerçekleştirebilir miyim olayı.

Yok olay rastgele doğal afetler kapatılırsa doğal afet gerçekleştirebilir miyim olayı.
1689859260477.png Şu anda sadece bir tane ilk okul var hangi okulu inşa etmeliyim? İşçi problemi başlamadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı