ilkayakifs Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 398 2 Temmuz 2022 #1 Şehirde aşırı fazla işsizlik sorunu var. Nasıl düzelteceğim? Ve şehirde 1 tane okul var. Daha mı fazla yapmam gerek anlamadım.
Şehirde aşırı fazla işsizlik sorunu var. Nasıl düzelteceğim? Ve şehirde 1 tane okul var. Daha mı fazla yapmam gerek anlamadım.
user.cs Kilopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 1.929 Makaleler 14 Çözümler 34 Yer Dünya 2 Temmuz 2022 #2 ilkayakifs dedi: Eki Görüntüle 1438560 Şehirde aşırı fazla işsizlik sorunu var. Nasıl düzelteceğim? Ve şehirde 1 tane okul var. Daha mı fazla yapmam gerek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yerleşim yeri inşa edin veya ticaret bölgelerini yıkın. Artı 0 Eksi
ilkayakifs dedi: Eki Görüntüle 1438560 Şehirde aşırı fazla işsizlik sorunu var. Nasıl düzelteceğim? Ve şehirde 1 tane okul var. Daha mı fazla yapmam gerek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Yerleşim yeri inşa edin veya ticaret bölgelerini yıkın.
LeonScottKennedy Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1.808 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #3 Okulla alakalı olduğunu sanmıyorum ne de olsa tr de tonla okul var. Bu oyun çok gerçekçi adamım! Fabrika kur. Artı 0 Eksi
Okulla alakalı olduğunu sanmıyorum ne de olsa tr de tonla okul var. Bu oyun çok gerçekçi adamım! Fabrika kur.
Skorlanch Kilopat Katılım 1 Şubat 2019 Mesajlar 447 Makaleler 1 Çözümler 2 2 Temmuz 2022 #4 ilkayakifs dedi: Eki Görüntüle 1438560 Şehirde aşırı fazla işsizlik sorunu var. Nasıl düzelteceğim? Ve şehirde 1 tane okul var. Daha mı fazla yapmam gerek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sanayi alanlarını fazla tutmanız lazım hocam. Artı 0 Eksi
ilkayakifs dedi: Eki Görüntüle 1438560 Şehirde aşırı fazla işsizlik sorunu var. Nasıl düzelteceğim? Ve şehirde 1 tane okul var. Daha mı fazla yapmam gerek anlamadım. Genişletmek için tıkla... Sanayi alanlarını fazla tutmanız lazım hocam.
Camila Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Nisan 2015 Mesajlar 3.469 Makaleler 12 Çözümler 3 2 Temmuz 2022 #5 Ev-iş arası mesafeler çok fazla gibi geldi, ondan olabilir, zaman geçtikçe düzelir gibi. Siz ihtiyaç neyse onu yapmaya devam edin derim. Artı 0 Eksi
Ev-iş arası mesafeler çok fazla gibi geldi, ondan olabilir, zaman geçtikçe düzelir gibi. Siz ihtiyaç neyse onu yapmaya devam edin derim.
Ç Çınçın Zeptopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2022 #6 Camii kur knk tr Artı 0 Eksi
L laptopTavsiyesi Attopat Katılım 2 Temmuz 2022 Mesajlar 62 2 Temmuz 2022 #7 Şehirinde Hindistan havası var. Az bir temiz enerji kullan havayı düzelt. Artı 0 Eksi
KS KS ilkayakifs Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 398 2 Temmuz 2022 #8 laptopTavsiyesi dedi: Şehirinde Hindistan havası var. Az bir temiz enerji kullan havayı düzelt. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım ki? Artı 0 Eksi
laptopTavsiyesi dedi: Şehirinde Hindistan havası var. Az bir temiz enerji kullan havayı düzelt. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım ki?
Ester Hirsch Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 2.044 Çözümler 1 Yer İsrail 2 Temmuz 2022 #9 Camii inşa etmezsen nasıl işsizlik hallolacak açıklar mısın? Hiç mi reisten örnek almıyorsun? Kapat tüm fabrikaları sat, camii yap. Artı 0 Eksi
Camii inşa etmezsen nasıl işsizlik hallolacak açıklar mısın? Hiç mi reisten örnek almıyorsun? Kapat tüm fabrikaları sat, camii yap.
KS KS ilkayakifs Hectopat Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 398 2 Temmuz 2022 #10 user.cs dedi: Yerleşim yeri inşa edin veya ticaret bölgelerini yıkın. Genişletmek için tıkla... Ama öyle yaparsam ekonomi çökmez mi? Artı 0 Eksi
user.cs dedi: Yerleşim yeri inşa edin veya ticaret bölgelerini yıkın. Genişletmek için tıkla... Ama öyle yaparsam ekonomi çökmez mi?